Arama sonuçlarınız

1. cengiz kaya

Antalya Döşemealtı Düzlerçamı

Antalya Döşemealtı düzlerçamı mesire alanı; Koordinatlar: 36.963239 , 30.600175 Döşemealtı Belediyesi Düzlerçamı mesire alanının bir bölümü kamp ve karavan bölümü için ayrılmış olarak hizmet vermektedir. İçeride Sosyal tesisleri(Restaurant,Market,Yürüyüş alanı)Bulaşık yıkama yerleri,wc,Duş...

2. cengiz kaya

Koçlar Kamping

Koçlar Camping; Bayatbademleri Köyü,Korkuteli,Antalya; Koordinatlar:37.032191/30.451621 Çam ağaçları içersinde Köy Kahvaltısı,Gözleme,Pide çeşitleri,Açık alan piknik+Mangal köşkleri ve kapalı Lokantası Çocuk parkı ile vakit geçirilecek vede güvenli karavan park yeri olan bir İşletme; Temiz...
  3. cengiz kaya

Reis Camping,beldibi/antalya

Reis Camping Antalya Kemer arasında Beldibi Mevkisinde yer almaktadır. Antalyadan Kemere gidişte 2.Tünel çıkışta sol taraftadır. Kemerden Antalyaya gidişte 2.Tünele girmeden hemen sağdadır. Koordinatları: 36.760716 , 30.570047 Reis Camping Yeşilin Denizle buluştuğu bir yerdir,Sahil çakıl...

4. cengiz kaya

Antalya Kamp Karavan Dernegi Buluşmaları

Antalya Kamp Karavan Derneği'nin Düzenleyeceği 11-16 Kasım 2014 Tekirova Kampımızda siz dostlarımızıda aramızda görmekten mutlu olacağız.
  5. cengiz kaya

Ukkf'li Antalya'lılar Yolda 2014

Ukkf ve Antalya Kamp Karavan Derneğinin düzenlediği (Erdal Ögüten beyin haberler-duyurular bölümündeki bildirisi) Gezi programımız 08/05/2014 Perşembe saat 11:00'de Antalya Lara'dan Başlayacaktır. Geziye dahil olmak isteyenlere yer ve zaman bildirilecektir. Antalya'dan katılacaklar; 1-Cengiz...

6. cengiz kaya

Tatanka Gezileri

Herkese Selamlar, Tekirova/Kemer/Antalya Cengiz Kaya

7. cengiz kaya

Canım Karavanım

Sonunda Karavan Ailesine bende katıldım. Buradan Atilla Dinçer beye Teşekkür etmek istiyorum. Son yapmış oldugu(benim için mükkemmel)Ducato 2.8 JTD Motorkaravan TATANKA için. Bir hafta önce Atilla beyden aldıgım Motorkaravanımdan ayrılmak mümkün olmuyor. Daha önce özel aracımla bir çok sefer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

SON KONULAR

Geri