Arama sonuçlarınız

1. trgsoy

Hysong 250 Mi Yoksa Regal Raptor Mu?

chooper almak istiyorum.fiyat olarak her ikisi de uygun.aklım daha çok sıfırlarına yatıyor ama çok temizini bulabilirsem ikinci elide olabilir.Şu an CBF150 motora sahibim memnunum ama tarz değişikliği yapmak için önümüzdeki bahara değiştirmeyi düşünüyorum.Sizlerden isteğim her iki markanın...

2. trgsoy

Cb125e İle Cbf 150 Karşılaştırma

Daha 2000 km.sini doldurmayan CB125E ye sahiptim.Bilenler bilir motor şehir içinde yeterli,hafta sonları kısa süreli şehir dışı gezilerde yeterli,sürücüyü ve artçıyı yoruyor sele rahat değil,yakıtı az motor sesi yok,yüksek hızlarda (100 km/saat görebildim en son)titreme yapıyor,rüzgar alıyor ve...
  3. trgsoy

Puegeot J9 Dan Karavan Olur Mu?

Selamlar. 2.el fiyatının uygun olması,tavanının yüksek olması,servis ve yedek parça sorununun olmaması nedeniyle PEUGEOT J9 a karavan yapmak için daha sıcak bakıyorum.Aracı kullanmadım anca dolmuş olarak denk geldiği kadar biliyorum.Sizce sürüşü,motoru,çekişi,artıları-eksileri nedir.Sizce uzun...

4. trgsoy

Motor Kazalarında Kültürün Önemi.

Bir 112 sağlık elemanı olarak karşılaştığım ve müdahale ettiğim motor kazalarındaki sürücü profillerini incelediğimde kazaya karışan sürücülerin hemen hemen yüzde sekseninin eğitim seviyesinin düşük olduğu,15-30 yaş grubunda olduğu ve kırsal kesim kökenli olduğunu gördüm.En büyük nedenlerden...
  5. trgsoy

şekerbank tan hesap işletim ücreti adı altında dolandırıcılık.

şekerbankta vadesiz kullandığım hesabım var,3 ayda bir işletimücreti alıyor buna itirazım yok.YALNIZ bu hesabı açarken banka(verilen kotayı doldurmak hedefleri tutturmakiçin)aynı anda 2 tane hesap açıyor ve birinci hesaba devamlı para girişi olmasına rağmen ikinci hesaba hiç giriş yapmıyor.Bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR