Arama sonuçlarınız

1. M

Kampa Uygun Araç

Herkese Merhaba, Forumda bu konu başlığına denk geldim fakat konu amacı dışına çıktığı ve yeteri bilgi sağlamadığı için tekrar konu başlığı açma ihtiyacı hissettim. Elbettiki arazi araçları kamp için en uygun olanlarıdır fakat daha düşük bütçeli değerlendirildiğinde hem kamp yaparken...

2. M

Kampa Uygun Araç

Herkese Merhaba, Forumda bu konu başlığına denk geldim fakat konu amacı dışına çıktığı ve yeteri bilgi sağlamadığı için tekrar konu başlığı açma ihtiyacı hissettim. Elbettiki arazi araçları kamp için en uygun olanlarıdır fakat daha düşük bütçeli değerlendirildiğinde hem kamp yaparken...
  3. M

Çadır Küflenmesi

Arkadaşlar Merhabalar, Çadırımı bir arkadaşıma ödünç vermiştim. Kullandıktan sonra havalandırmamış, nemli kaldığından çadır iç tentesi küflenmiş. Yeni farkettim küflendiği. Yıkadım fakat tamamen temizlenmedi. Temizlemek için bildiğiniz bir yöntem var mıdır? Şimdiden Teşekkür ederim.

4. M

Ege Kamp

Merhabalar 1 hafta sonra 6-7 günlük bir kamp düşünüyoruz.İstanbulda oturuyoruz ve tercihimiz ege'den yana. Genç olduğumuz için kamp yerinin hareketli,turistik bölgelere yakın olmasını istiyoruz.Ulaşımımızı otomobil ile sağlayacaz.Buna gçre 10-15 km mesafeli yerler olabilir.Önerebileceğiniz...
  5. M

Tulum

Herkese Merhabalar. Baharda ve yazın yapacağımız kamplar için uyku tulumu seçmeye çalışıyoruz.Daha önce kamp tecrübem yok.Bu yüzden bilgi ve deneyiminizden yararlanmak istiyorum. Ben 3 mevsim boyunca kampa gitmeyi düşünüyorum.Başka arkadaşım ise sadece yaz dönemine uygun bir tulum alacak...

6. M

Malzeme

Arkadaşlar Merhaba herkese. Kamp işine merak saldım ve daha önce böyle bir deneyimim olmadığı için malzeme seçimi konusunda hiçbir fikrim yok.Almam gereken malzemeleri biliyorum fakat marka ve kalite konusunda hiçbir bilgim yok.Ayrıca öğrenciyim ve çok yüksek fiyatlara malzeme alamam.Bu yüzden...

7. M

Acemi

Öncelikle herkese merhaba.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz