Arama sonuçlarınız

1. cihangirx

2005 2.0 Suzuki Grand Vitarami - 2005 3.0 Di Terrano Mu

merhabalar şu an elimde mevcut olan x-trail imi satıp suzuki yada terrano almak niyetindeyim suzukiden sıkıntım yok tek sıkıntı bagajın yetersiz olması terrano ise hem güçlü motor hemde büyük bagaj buradaki terrano cuların forumlarını okudum bayağı heves vardı ama sonra herkes forumdan koptu...

2. cihangirx

X-trail Için Offroad Modifiye

bir arkadaş başka başlıkta çok güzel bir açıklama yapmış faydalı olması açısından buraya yapıştırdım nt: Nissan X-Trail için Offroad Modifiye benim de yeni kasa t31 2008 model x-trailim var. aracı almadan önce epey araştırdım, hem günlük hayatta konforlu olacak hem de dağ tepe bayır...
  3. cihangirx

Karter Koruma Muhafaza

merhabalar aranızda T 31 kasa için hazır karter muhafazası yaptıran varmı acaba veya yapan bir yer bilen malum araziye çıkınca allah muhafaza karter açıkta bi taşa vursak oracıkta kalırız o yüzden karteri korumak istiyorum . burada defender için yapan bir yer varmış x-rail için yaparmısın diye...

4. cihangirx

X-trail Alt Koruma Yardım

merhabalar benim 2008 t31 kasa nissan x-trail im var haifi araziye gidiyorum çoğukezde altını biryerlere sürtüp vuruyorum bunun altında koryucu yok bende motor altına karter koruması almayı düşünüyorum zannedersem hazırı yok bunu nerede ve kaça yaptıra bilirim bir fikri olan varmı acaba ...
  5. cihangirx

Yenikasa Xtrail T31 İçin Kaput Ve Cam Rüzgarlğı

arkadaşlar merhaba içinizde xtrail t 31 yenikasaya cam ve kaput rüzgarlığı araştırma yapan bulan takan oldumu. ben hala araştırıyorum ama yok aradığım yerler var diyor kalıp gidiyorum uymuyor .eski kasa için olnları var bide bağaj havuzu mevzusu bilgisi olan arkadaşlar buradan paylaşım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri