Arama sonuçlarınız

1. lazoli_55

Hella 500 Ff Ve Ek Olaral Arka Sisler

Hellanin delisi sis farlaridir.yaninda yayici arka sislerde verilecektir.Daha iki ay kullanilmistir.Arabayi sattigim icin soktum ustunden.Çalismaktadir.Çalismadigi taktirde geri iade alinir.Fiyatı 300 tl Azda Olsa pazarlık vardır

2. lazoli_55

Suzuki Vitara Jlx Atesleme Bobini

93 model suzuki jlx atesleme bobini orjinal fabrika parcasi.calisir durumdadir.ustamin yanlisligi uzerine yenisini aldim eskiside calisiyormus sorun baska yerdeymis.İsteyen arkadaslara kargoyla yollayabilirim. Ürün garantilidir. Çalışmazsa parayı geri iade ederim
  3. lazoli_55

Yokohama Geolandar At-s 205-70-15 Lastikler Satılıktır

Lastikler sıfır ayarındadır. Fazla kullanılmamış bu kışı görmüştür arazi pek görmedi sapasağlam lastikler kaçırılmıyacak fırsata. Lastik fazlalığından satıyorum.

4. lazoli_55

Terrao Alıcam Lütfen Yardım!!!

Vitaramı satıp 2.4 Terrano almayı düşünüyorum bagajı daha büyük. 2.4 motrun 2 modeli var biri terrano II 2.4 diğeri terrano 2.4 Aralarındaki fark nedir.Bu araçlarından hangisini tavsiye edersiniz. Arazisi nasıldır çok sıkıntı çıkartırmı ?? Parçaları bulmak zormudur?? Yakıtı nasıldır çok yakar...
  5. lazoli_55

93 Vitara Tevzi Makarası Aranıyor Acil!!!!

93 Model Suzkuki jlx imin tevzi makarasını bulamıyorum hiç bir yerde araba sıkıntılı durumda bilen arkadaşlardan acil yardım bekliyorum.internnette bulduklarım olmuyo.

6. lazoli_55

Suzuki Vitara Jlx Gösterge Saati???

Aracın km teli bozuktu buldum taktım ama olmuyo yuva bozukmuş sıfırı yok çıkmasını nerde bulabilirim ve fiyatı hankkinda bilgi verir misiniz??

7. lazoli_55

Suzuki Vitara 93 Jlx Şanzuman Yağı???

Aracımın Şanzuman ve difransiyel yağını değişmeye gittim yağcı yağı var dedi değişmedi.ama ben değişmek istiyorum yıllardır değişmemiş bir yağ aldığım kişide değişmemeiş hiç. Difransiyel yağı marka ve kaç numara yağ olması lazım?? Şanzuman yağı marka ve kaç numara yağ olması lazım?? Yoksa...
  8. lazoli_55

Vitara Jlx Şanzuman

Herkeze selam. 93 model jlx'im şanzumandan ses çıkartıyor ve vites geçişlerinde takılma yapıyor bazen geçmiyor bazen geçiyor. Elinde sağlam çıkma şanzumanı olan varsa fiyatları hakkında bilgi verebilirmi?? Almaya düşünüüyorum ve fiyatlarını öğrenip kendimi ona göre ayarlıcam yardım...
  9. lazoli_55

Vitara Vites Takılma Sorunum

Vitesleri atarken takılıyo ne gibi bir sorunu var?? Nasıl çözüm getirebilirm ne kadara halledebilirim???

10. lazoli_55

Acil Yardım!!!!!

Yeni aldıgım 93 model suzuki vitaram 100km de 17-18 lıtre gaz yakıyo. Gaz ayarı sibob ayarı avans ayarı yaptırdım ama çok yakıyo iflas direğini çektim acil yardımlarınızı bekliyorum..

11. lazoli_55

Suzuki Jlx Zincir Seçimi Yardım!!

Sizce hangi zinciri almak daha iyi olur?? Çok çeşit zincirler çıkmış.Plastik çivili palet gibi zincirler var, takmatikler var, pençe gibi olanlar var lastiğin ortasında olanlar. Hangisi daha iyidir lastiği yıpratmayan daha fazla performans gösteren ve fiyatı da uygun??
  12. lazoli_55

Suzuki Vitara Arazi Vitesi İçin Yardım!!!

Arazi vitesinden çıkmak için 5-10 metre geri gelmek gerekiyomuş tık sesini duyunca araziden çıktığımızı anlıyormusuz. Ama benimkinde ses gelmiyo fakat araziden çıkıyo sizce bir sorun mu var normal midir??

13. lazoli_55

Arazi Işığı Sürekli Yanıyorr Yardım!!!

Herkeze selam Benim 93 model suzuki vitara jlx im vaar Sürekli 4WD ışığı yanıyo ama arazide değil buna nasıl bir çözüm bulabilirim yardım lütfenn!!!
  14. lazoli_55

Suzuki Vitara Jlx Cam Otomatikleri Çalışmıyor

Yeni aldığım aracımda arka sağ ve sol cam otomatikleri çalışmıyo. Sanırsam motorları bozuk sıfırları çok pahalı 2. el yada uygun fiyat vercek arkadaşlar varsa sevinirim. Samsunda oturuyorum burda yada şehir dışında önemli değil yeterki yardım edin...
  15. lazoli_55

Suzuki Vitara Jlx Hosgeldin Hediyesi

Sonunda vitara jlx'imi aldım ve ilk günden hoşgeldin hediyesi verdi ve conta yaktı. Aracımı Fatsa dan aldım ve Samsuna geldim 2 saat geçmeden araba titremeye basladı çekiş düştü acayip sesler gelmeye başladı ve acayip şekilde beyaz duman atıyodu. Aracımı çektim benzinliğe ertesi gün ustaya...

16. lazoli_55

Suzuki Vitara Hakkında Yardımlarıızı Bekliyorum!!!

S.a herkeze aranıza yeni katılan ve offroad hastalığına yeni yeni merak salmış bir kardeşiniz olarak sizlerden bir kaç yardım isticem. Ben suzuki vitara jlx(1993-1995) almayı düşünüyorum ve bu araç hakkında bilgi istiyorum biliyorum konularda var ama herkez farklı şeyler söylüyor yardım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.