Arama sonuçlarınız

1. D

Wj Buji

2000 model 4.7 v8 wj aracım 193 bin km de. Benden önceki sahibi 180 bin mk de aracın bujilerini değiştirmiş. Aracım da lpg mevcut bujilerini değiştirme limiyim. Birde iridyum buji takilirsa daha iyi diye okumuştum biryerlerde ne derece dogrudur. Teşekkürler.

2. D

Gc Egzoz Manifold

iyi Akşamlar arkadaşlar, bu Araçlarda egzoz manifoldundan kaçak olur mu olursa nasıl bir belirti verir, ses yapar mı,koku olur mu. .? Teşekkürler
  3. D

Egzos dan gelen ses

İyi forumlar arkadaşlar. 2000 model 4.7 v8 WJ sahibiyim. Sorum şu; aracım la bir süre seyir yaptıktan sonra park edip durduğumda aracın altından egzos dan çıtır çıtır sanki sıcak sobadan ses gelir gibi bir ses geliyor bu normal mi dir. Bir ustaya sordum oda bana bu kadar güçlü bir araçtan bu...

4. D

WJ den gelen ses

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Dün itibariyle 2000 4.7 V8 GC mi almış bulunmaktayım. Aracım gerçekten temizçıktı daha 190 bin km de 2. sahibinden tüm bakımlarıda bugüne kadar servisde yapılmış. Dün aracı Ankaradan teslim aldım ve bulunduğum yer Karabük e getirdim. Yolda giderken şunu farkettim...
  5. D

Ynt: Ankarada servis önerisi

6. D

WJ de cd sorunsalı

Arkadaşlar aracım da 10 lu cd changer mevcut ancak çalışmıyor . Aracım a yeni nesil bir teyp taktırdığımda infinity amfi iptal oluyormu yoksa çalışmaya devam ediyormu.

7. D

Ankarada servis önerisi

Iyi akşamlar arkadaşlar 2000 model gc 4.7 v8 aracimda motor çalışırken ve giderken çık çık diye bir ses geliyor ve bu beni bayağı rahatsız ediyor. Aracın önceki sahibi serviste baktırmış hatta kapak açılmış ve sorun motor kaynaklı değil denmiş. Aracımın gidişinde en ufak bir sıkıntı yok. Ama...
  8. D

Lastik hava basıncı kaç olmalı

Iyi günler arkadaş lar 2000 GC 4.7 V8 aracım a Lassa impetus marka A/T lastik 245-70-16 aldım. Lastikci 35 hava bastı normal mi acaba. Aracım da herhangi bir extra donanım yukseltme vs yok. Teşekkür ederim.
  9. D

LPG tank değişimi

Herkese iyi forumlar. 2000 model wj imi aldım nihayet. Aracım 190 bin km de ve tamamen sevis bakımlı. Ustalara sorum şu, aracimda 60 lt lik lpg tankı var. Son yeşil ışık söndüğünde yaklaşık 30-32 lt lpg alıyor bu normal mi. Aracın lpg sistemi tartarini bu marka nasıldır. Ve aracımın lpg...

10. D

Frende Titreme Sorunu

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. Dün itibariyle 2000 4.7 V8 GC mi almış bulunmaktayım. Aracım gerçekten temizçıktı daha 190 bin km de 2. sahibinden tüm bakımlarıda bugüne kadar servisde yapılmış. Dün aracı Ankaradan teslim aldım ve bulunduğum yer Karabük e getirdim. Yolda giderken şunu farkettim...

11. D

GC 4.7 v8 mp3

Herkese iyi forumlar öncelikle. Arkadaşlar gc de mp3 dinlemek için stok radyonun aux çıkışı varmı yada aparat ile yapılabiliyor mu. Orjinal teybe dokunmadan mp3 dinlemek için illaki fm Transmitter mi kullanmalıyız.
  12. D

SAHİBİNDEN TEMİZ BAKIMLI 187000KM NADİR BULUNAN RENKTE

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-temiz-bakimli-187000km-nadir-bulunan-renkte-212936185/detay bu aracı bilen varmı acaba.

13. D

Wj Alacağım

İyi akşamalar arkadaşlar sizce bu araç nasıl ve ne kadara kadar alınabilir. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-hatasiz-kazasiz-degisensiz-211890803/detay
  14. D

2001 Wj Nasıl

selamlar arkadaşlar aşağıdaki ilandaki araç nasıl acaba hakkında bilgisi olan varmı. Km 300.bin ama araç diri gibi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-ihtiyactan-bakimli-207966446/detay
  15. D

Wj Yardım Lütfen

Selam arkadaşlar bu hafta içi nihayet 4ç7 WJ imi almayı planlıyorum. Ankaradan bakıyorum araçlara ve üç tane seçtim gibi seçtiğim araçalar hakkında değerli yorumlarınızı istiyorum. 1)...

16. D

Expertise

İyi forumlar arkadaşlar Ankarada wj 4.7 için expertiz yaptıracagim özel servis hangisini tavsiye edersiniz ve bunların ücretleri ne oluyor ortalama. Teşekkür ederim.
  17. D

Wj 4.7 V8 Aranıyor

Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Aşağıdaki araçlar hakkında bilgi sahibi / yorum yapabilecek arkadaşların değerli görüşlerini alabilirmiyim. Teşekkürler 1)http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-2001-grand-cheeroke-4.7-limited-lpg-li-takas-olur-206475735/detay...
  18. D

2001 Ve Üstü Gc Wj 4.7 Arıyorum

Herkese iyi forumlar öncelikle. 2001 ve/veya üstü 4.7 V8 GC arıyorum. Malum sitede bununla ilgili birçok ilan var, ancak sorum şu olacak bu araçlarda çok değişken fiyatlar var ortalama bir değer ne olmalı ona göre bütçemi ayarlamaya çalışacağım. Birde bildiğiniz tanıdığınız araç varsa mesaj...

19. D

Bu Araç Sizce Nasıl 2001 Wj

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-lpg-de-yakittan-korkmayin-aciklamayi-okuyun-125201845/detay?searchResultsViewPreference=fct&showViewPreferences=false ilan no su:125201845
  20. D

Gc Wj

merhabalar, Ankara'da bildiğiniz temiz 2.7 CDR yada 4.7 V8 varmı. Yada sahibinden ilanlarında Ankarada bulunan araçlardan tavsiye edebilecekleriniz varmı. teşekkür ederim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.