Arama sonuçlarınız

1. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Bundan 1 yıl önce arabamızla ilk yurt dışı gezimizi yapmış ve çok eğlenmiştik. Kısmet olursa 3 temmuz günü yeniden bir maceraya başlıyoruz. İlk gezimizdeki acemiliğimizi ve korkularımızı attık ve eksikliklerimizi giderdik. 3 temmuz sabahı Tunceli'den başlayarak yaklaşık 10.000 km lik bir gezi...

2. keremcimen

Açılmayan Sayfa Sorunu

saygıdeğer admin arkadaşlar kendi topiğimin son sayfasına ulaşamıyorum. Bugün resim yüklerken bir hata mesajı aldım ve bu hatadan sonra son sayfaya ulaşamıyorum. Muhtemelen son 2 mesajı silerseniz sorunun çözüleceğini düşünüyorum. topiğimin linki...
  3. keremcimen

Araba İle Avrupa Turumuz

Yaklaşık 2 yıldır hayalini kurduğum ve 1 yıldır da hazırlığını yaptığım tatilim nihayet başladı. Kendi arabam ile tunceliden başlayıp Ankara, Edirne, Bulgaristan, Sırbistan, Maceristan, Avusturya, çekcumhuriyeti, Almanya, İtalya, Hırvatistan, Karadağ, Bosna, Arnavutluk, Makedonya, Yunanistan ve...

4. keremcimen

Araba İle Yurt Dışı Gezisi

Eşim ben ve 4 yaşındaki kızım la beraber 1 temmuz 2014 tarihinde araba ile bir gezi planlıyorum.Gezinin kaba rotasını bitirmek üzereyim. Ankara'dan başlayacak olan geziyi sırası ile şu şekilde yapmayı planlıyorum. Bulgaristan( Plovdiv, Sofya ), Sırbistan(Belgrad), Macaristan( Mohac, Zigetvar...
  5. keremcimen

Doğu Karadeniz

arkadaşlar 30 haziran günü samsundan başlayıp Batum'a kadar bir gezi planlıyoruz. Bu güzergahta mutlaka şuraları görün dediğiniz yerler nerelerdir.Konaklamak için güvenli kamp yapabileceğimiz yerler var mı ? çadır kurmak istiyoruz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR