Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üstadlar Merhaba,
2003 model Freelander TD 4 aracımı artık 3 yılda 20.000 TL masraf yaptığım için daha fazla masraf çıkarmasından korktuğumdan satıyorum 37.500. Yerine Subaru Forester 2.0 150 hp 4 ileri otomatik 2009 model bir araç beğendim. Bu araç sizlerinde bildiğiniz gibi çok benzin...
Değerli arkadaşlar;
2002 model Freelander TD4 aracım var. 156.000 km de. Vites geçişlerinde özellikle 2'den 3'e ve 3ten 4'e vurma yapıyor. Tak diye ses geliyor araç sallanıyor. Bostancıda bir otomatik şanzumancıya götürdüm paramı aldı fakat sorun gitmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sevgili Dostlar Merhaba ;
2003 model Land Rover TD 4 otomatik jeepim de vites geçişlerine tak tuk sesler geliyor. Şanzumancıya gösterdim beyin dedi. Makinaya Bağlandı bişey çıkmadı. Ama araba özellikle soğukken 3. 4. viteslere geçerken tak diye vurma yapıyor araba yerinden sallanıyor.
2. konu...
Merhaba sevgili arkadaşlar;
Freelander 2003 model aracımla bugün ıslak yolda e 5 te giderken bütün vites geçişlerinde sanki araba düz vitesmiş ve debriyaj kaçırıyormuşçasına devir yükseltti. Arabam otomatik vites. Boşta gaza basar gibi devir yükseliyor sonra vites değişiyor D de iken. Sonra...