Arama sonuçlarınız

1. harunakgun

Cj-8 Yağ Kaçırma

Merhaba arkadaşlar, Bizim yaşlı oğlan altına kaçırıyor. Akşamları aracı bıraktığım yer ertesi gün nokta nokta yağ içinde kalıyor. Çok büyük miktarda bir akıntı yok ama şu an arabayı park ettiğim sokak her gün farklı bir yere parketmek durumunda kaldığım için epey kirlenmiş durumda. Sebebi ne...

2. harunakgun

Cj-8 Debriyaj Sıkıntısı

Merhaba; Yeni bir güne yeni bir problemle başladık. Evladım canım cj-8'imin debriyajda iki gündür kendini belli eden bir sıkıntı vardı, ara ara boşalıyordu. Dün akşam kadıköyde tamamen boşaldı. Pompalamak falan hak getire. Mecbur çektirdik. Bende 5 ileri BA10/5 şanzıman ve NP 231 arazi...
  3. harunakgun

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

Arkadaşlar çok keyifli ve bir o kadar da yorucu bir festivaldi. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler!

4. harunakgun

Cj-8 Gaipten Gelen Sesler

Merhaba, Öncelikle kendimi tanıyatım; istanbul anadolu yakasında oturuyorum. epeydir forumları ziyaretçi olarak okumakla yetiniyordum. bu ay başında yine gezenbilir üyelerinden biri olan Oto Gürbüz 'ün cj-8'ini satın aldım. Araçtan inanılmaz mutluyum, ancak ufak bir sıkıntım var, tecrübeli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri