Arama sonuçlarınız

1. W

Şilede Kamp Alanı Bilen Yardım?

arkadaşlar ciddi yardım lazım şilede kamp alanı bilen arkadaşlar lütfen bir yardım edin denize yakın ücretsiz alanlar tercihim

2. W

Garipçe Köyü(veya Sarıyer Civar Köyler)hakkında Yardım? Bilenler Lütfen Bakın...

arkadaşlar merhabalar garipçe köyü ya da sarıyerin civar köylerinde çadır kamp yapmak istiyorum bir hafta felan... ücretsiz ve denize yakın kalabileceğim kamp alanları var mıdır ?
  3. W

Arkadaşlar Kamp Tavsiyesi Yardım Lütfen?

arkadaşlar merhabalar bana fiyatı makul ücretsiz olan istanbul sınırları içinde(silivri, çatalca, şile olur) (sarıyer köyleri felan) kamp alanı önerir misiniz denize de girebileceğim yerler arıyorum ? yardım lütfen

4. W

Arkadaşlar İstanbul İçi Kamp Tavsiyesi Yardım ??

arkadaşar merhaba istanbulda denize yakın olan, kendi çadırımızı kurabileceğimiz bir kamp alanı arıyorum sarıyer de felan var mıdır öyle ? ayrıca öyle tesis istemiyorum yani ücretsiz bir bölge olsun veya fiyatı makul ?
  5. W

Tavsiye Lütfen Yardım Edin !!

arkadaşlar merhaba... ben arkadaşla şöyle bir hafta kamp yapmayı düşünüyorum istanbul sınırları içindee, ulaşımda aşırı aşırı zorlanmayacağım, fiyatı makul, (hani illa ki tesis içi kamp aramıyorum orman olur) ve sahile denize de yakın bir yer var mıdır ? hani orman içi arıyorum aslında mesela...

6. W

Kamp İçin Mekan Önerir Misiniz Lütfen ? :(

merhaba arkadaşlar... biz şimdi 2-3 arkadaş çadır-kampa çıkcaz 1 hafta kadar istanbul sınırları içinde ulaşımı rahat sağlayabileceğimiz kamp alanları önerir misiniz rica etsem, sarıyer, şile vs.. ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR