Arama sonuçlarınız

1. A

Sitenin Denetleyecisi

sitenin mesajları kontrol edeni yok mu.. üstüste çıkmış yabancı ilaç vs.. içerikli reklam mesajları neyin nesi..

2. A

2011-2012 L200 Akü

2011-2012 instyle otomatik model l200; fabrika çıkışında hangi marka akü var ve orijinal aküsü kaç amper acaba?
  3. A

L200 Demir Tampon Vinç Ruhsata Işletme

bu konu eskiden çok konuşulmuş. fakat güncel son durum belirsiz olduğu için yeniden sormak istedim. yeni aldığım l200' de önde arb demir tampon ve vinç takılı. ruhsata işletmek için elektrik mühendisleri odasına sordurdum. eskiden proje çiziyorduk. artık çizmiyoruz demişler. proje çizilmeyince...

4. A

Bf Goodrich At Ko2 Lastik

forumda lastik adı altında başlık göremediğim için konuyu buraya açtım. herkesin bildiği klasik bf goodrich lastik at " bf goodrich at KO " olarak geçiyor. yaklaşık 2 yıl önce lastik yenilenmiş ve " bf goodrich at KO2 " olarak satılıyor. KO2 modelinde istediğin ebadı bulmak daha kolay...
  5. A

Satılık 2005 Grand Vitara 3k 1.6 Otomatik

çok severek kullandığım suzukimi bir anlık şeytana uyup başka bir araç almak için satıyorum. araç 2005 otomatik 1.6 grand vitara. malum sitede ilan no: 199197289 araçla ilgili tüm sorulabilecek ayrıntıları yazdım.şimdiden teşekkürler.

6. A

Arıyorum; Grand Vitara 2005 3 Kapı Arka Bar Koruma

grand vitara 3 kapı 2005 için arka bar koruma arıyorum..

7. A

Grand Vitara 2005

aracım grand vitara 3 kapı 2005 otomatik vites. arazi vitesinde 4h ya da 4l' e geçince gösterge de herhangi bir lamba ile ikaz ediyor mu? eğer göstergede lamba yoksa 4 çekere geçip geçmediğini nasıl anlıyoruz.. klimanın hava üfleyen kısımlarında ızgaraları sağa sola çeviren ufak...
  8. A

Jimny; Jantın Ortasındaki Parça

ikinci el jimny'leri incelerken ilanın fotoğrafında, sol arka teker jantın ortasındaki yuvarlak parçanın düştüğünü ya da kırıldığını gördüm. sahibi; plastik parça, düşmüş dedi. jantın ortasında, bijonların arasında, suzuki amblemi olan parça. aşağıdaki sitede yine aynı parçası düşmüş bir jimny...
  9. A

Fiyatlar Mantıklı Mı?

bu sitede veya diğer malum sitelerde istenen fiyatlar mantıklı mı? ilanlarda yazılan fiyatlardan araçların satılamadığını düşünüyorum.. örneğin 1994 model vitara için 18.000 tl isteniyor; 20 yaşında araba.. 1999 modeller için 21.000 tl.. 2004 model bir jimny için 25.000 hatta 26.000 tl...

10. A

Dizel Mercedes Motoru Takılmış Cherokee Alınır Mı?

arazi aracı almayı düşünüyorum. binek arabamın yanında 2. araç olacak. ilanlarda dizel mercedes motoru takılmış bir grand cherookee gördüm. bu araç alınır mı? yoksa çok sorun mu çıkartır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,832
Kayıtlı Üye Sayımız
166,936
Kaydolan Son Üyemiz
TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri