Arama sonuçlarınız

1. hakanaytac

Hangi Garmin..? Garmin Markasının Hangi Modelini Tercih Etmeliyim Yardımcı Olursanız Sevinirim

Merhaba arkadaşlar aracıma navigasyon almak istiyorum araştırdım Garmin markasının methini duydum ancak hangi modelini almalıyım bilmiyorum yaylaları dağları gezerken benim işime yarayacak bi navigasyon lazım bunun için hangisini tercih etmeliyim, ilginize şimdiden teşekkürler..

2. hakanaytac

Sevgili Arkadaşlar Saygıdeğer Abiler R/d Lock - Astc İle İlgili Bi Durum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-hatasiz-2009-model-4x4-kilitli-diferansiyel-mitsubishi-intense-156295038/detay Öncelikle herkese iyi forumlar benim bi sorum olacaktı uzun süredir 4x4 L200 araç araştırıyorum şuan bunu buldum ancak araca intense modeli yazıyor...
  3. hakanaytac

Acil Yardım... Arkadaşlar İzmir Ve Adana Da 1'er Tane Araç Buldum Kimler Var İzmir Ve Adanadan Kime

Arkadaşlar Adana'da 2007 L200 İntense Lüx 4x4 bi araç buldum ve ben İstanbul'da ikamet ediyorum aracı orda kime baktırabilirim güvenilir ve işten iyi anlayan tanıdıklar varsa yardımcı olabilir misiniz ve İzmir de L200 Magnum var 2006 İzmir de Güvenilir ve iyi anlayan birileri varsa ve yardımcı...

4. hakanaytac

2007 Mitsubishi L200 4x4 İntense Lux Difflock Hakkında

2007 L200 4x4 İntense lux Modellerinde %100 diferansiyel kilidi var mı? Nasıl devreye giriyor 2006 magnumlar gibi ayriyetten düğmesi mi var yoksa başka bi şekilde mi devreye giriyor bilgilendirirseniz sevinirim ilginize teşekkürler...
  5. hakanaytac

2006 L200 Magnum 4x4 Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim...?

Merhaba L200 Magnum 4x4 almaya karar verdim Allah izin verirse. yalnız haliyle ikinci alacağım için insan tereddüt etmiyor değil, aracı alırken nelere dikkat etmeliyim, nerelerini baktırmalıyım, özel olarak neyine dikkat etmeliyim bu konuyla ilgili bilgilendirirseniz sevinirim sizin yorumlarınız...

6. hakanaytac

2008 Suzuki Grand Vitara 1.9 Ddsi Dizel İn Yerden Yüksekliği Kaç Cm? Ve Hakkında Genel Bilgi..

Arkadaşlar Suzuki Grand Vitara 1.9 DDSİ Dizel Almayı Düşünüyorum bu aracın yerden yüksekliği ve kullanan arkadaşlar varsa hakkında biraz genel bilgi istiyorum yakıtları varsa arızaları parçası herşeyiyle kısa bi bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler iyi forumlar...

7. hakanaytac

L200 Magnum Da Rampada Kalkma Sorunu

Merhaba bende Mitsubishi L200 magnum 4x4 almayı düşünüyorum ve bir süredir araştırıyorum her şeyinden övgüyle söz ediliyor fakat rampada kalkmada sorun yaşandığı ve debriyajın ısındığı için bunu yaptığını duydum kalkarken gazı iyice doyurmak gerekiyormuş böylesi arazi canavarı diye söz edilen...
  8. hakanaytac

2004-2006 Ford Ranger 4x4 - 2004-2006 L200 4x4 Sizce Hangisi?

Selamunaleyküm, öncelikle adım Hakan aranıza yeni katıldım şimdiden hoşbulduk ve hayırlı Ramazanlar diyorum.. Ve Konumuz: ben bir 4x4 pick-up almayı düşünüyorum yukarıda yazdığım iki model arasında kaldım bu araçla arada bir dağa bayıra çıkıcam arada şehir merkezine ineceğim ağırlıklı olarak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.