Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar değerli gezenbilir forumu üyeleri.daha önce bu forum sayesinde subaru forester ve nissan pathfinder arası tercihlerimde yardımcı olanlar ve fikir verenler sayesinde 2002 forester satın almıştım.foresteri yaklaşık 1 yıl gibi bir süreç kullandım ve subarunun ne olduğunu anladım.keyif...
merhabalar arkadaşlar kendime satın almak için nissan pahtfinder 3.3 se ve subaru forester bakıyorum.ve aradığım aracı hala bulmuş değilim.temiz bir freelander bulursam değerlendirmek istiyorum nissan ve subaru forester istediğim gibi bulamadım biri beni yakıtta zorluyor diğeri düşündürüyor.4x4...
öncelikle merhabalar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım bu sefer farklı bir tarzda araç kullanmak istiyorum aklımdaki araç nissan pahtfinder 3.3 yada subaru forester 2.0x turbosuz trend iki araç arasında çok kararsız kaldım nissanın arızasızlığı sorunsuzluğu ile ünlü olduğunuda bilirim değerli...
Öncelikle tüm gezenbilir ailesine merhabalar aranıza yeni üye olarak ve bu forumu çok severek katıldım.bu aralar bende yerden biraz yüksek ama beni üzmeyecek temiz bir 4x4 almaya karar verdim ve uzun inceleyişlerdeyim.aklımda 2002 2005 arası turbosuz temiz bir forester almayı düşünüyorum...