Arama sonuçlarınız

1. eboola

Satılık 2.0 Suzuki Gv. 2004 Model

Araba da boya veya değişen söz konusu değil. Altında ki AT 2 ler sıfır. Ayrıca bir takım da MUD çamur lastiği veriyorum BF Goodrich Fiberglas kaldırma var. Jantları kalitedir Çeki demiri mevcut islidir Landirenzo LPG.. Vites otomatik. Geri kacirmaz geçiş hissettirmez. Çok titiz...

2. eboola

Karahayit Kur Haus Kamping.1

1 gün 25 tl. Havuz dahil. Kamp alanı çimenlik sivri sineğe dikkat. Çalışan Musa abi ve patron Celal beyler çok yardımcı Mangal var ise ateş yakmak serbest. Elektrik veriyorlar yalnız uzunca bir kablo gerek. Kamp alanı kalabalık ise buzdolabı yok. Ben tek kampciydim. Sorun olmadı. Termal ve...
  3. eboola

Ayvacik- Babakum-gedikli Kamp.

Bu civarlarda bulunan tatlı su ile kesişen deniz kıyısı kamp yeri var mı bildiğiniz? Kamping değil kamp alani olacak yalnız. Kalabalıktan kaçış . Kampingleri biliyorum ama diğer konuda bilgim yok. Bilgi veren olursa sevinirim

4. eboola

Peltier Araç Buzdolabı

1 haftadır peltier ile buzdolabı yapımına uğraşıyorum 165 watt ve 90 watt iki peltierle de denedim Soğutucular ters ve düz çevrilmiş (ikisini de denedim) intel soğutucular. Büyük boy ve küçük fanlar ile denedim 12 volt 44 amper ve 12 volt 12 amperle de denedim Şu an; 12 volt 12.5 amper LED...
  5. eboola

Peltier Araç Buzdolabı

1 haftadır peltier ile buzdolabı yapımına uğraşıyorum 165 watt ve 90 watt iki peltierle de denedim Soğutucular ters ve düz çevrilmiş (ikisini de denedim) intel soğutucular. Büyük boy ve küçük fanlar ile denedim 12 volt 44 amper ve 12 volt 12 amperle de denedim Şu an; 12 volt 12.5 amper...

6. eboola

Anamur Pullu Camping

2018 yılı itibariyle 2 kişi (çadır bizim) + buzdolabı + masa/sandalye = 70 tl. Evet büyük boy buzdolabını getirip çadırın yanına koyuyorlar. Elektriği de çekiyorlar yanına. Denizi hafif dalgalı ve az taşlı. Ilık bir denizi var. Çocuklar için ideal bir kumsal. Bir büfesi var.TV var. Sigara...

7. eboola

2004 Outlander 1 Için Bilgi Isteyen?

2004 model 2.4 Outlander sahibiyim. Bu araç hakkında güncel bilgi bulunmuyor. Son dönemde farkedilen bir araç ve bilgi sahibi olmak isteyenler için bir başlık açmayı uygun buldum Genelde ilk sorulan yakıttır. Net cevap; Şehiriçi klima açık ve araçta 4 kişi varken 14.2 lt yakıyor.(LPG) Aracın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR