Arama sonuçlarınız

1. ErdemTezeren

2001 R50 3.5 Le 4x4 Nissan Patfhinder

Merhabalar, Artık yurt dısında yasayacagım icin aracımı satıyorum. Sitede daha onceki konuları mevcuttur. Detaylı bilgiyi konulardan veya 541 240 30 58 nolu telefondan bana ulasarak da ogrenebilirsiniz.(Erdem) Arac Ankaradadır. Hasim oto Yavuz usta tarafından tum isleri, bakımları...

2. ErdemTezeren

Satılık 2001 Nissan Pathfinder 3.5 Le 4x4 (motorsuz !)

Merhaba, 2015 ağustostan beri kullandığım aracımı motorsuz sekilde satıyorum. Motorsuz olmasının sebebi usta zannettigimiz fakat dolandıcı çıkan birisinin motoru mahvedip bırakmasından dolayıdır. Hukuku yoldayız dava sürmektedir. Bu sebeple motorsuz sekilde satıyorum. Aracı aldığım zaman...
  3. ErdemTezeren

Defender 110 Hardtop Hakkında...

Merhabalar Yaklaşık 1-2 ay içerisinde 110 Hardtop kasa bir defender almayı planlıyorum.Bildigim kadarıyla ağırlıklı olarak Antalya, alanya ve fethiye bölgelerinde bulunuyor safari aracı olarak kullanılıyor. Gezenbilir ailesinden yardım alabileceğimi dusundugum için konu açmak istedim...

4. ErdemTezeren

3.5 Le Pahtfinder Motor Sorunsalı...

Merhaba Gectigimiz cumartesi aksamı basıma gelen olayı sizlerle paylaşıp fikirlerinizi almak isterim. yeni gaz aldım 3-5 km sonra inceden bi antifiriz kokusu geldi sonra arkadan hafif bi duman geldi aynadan farkettim. biraz ilerledim kenara çektim. stop ettim aracı bekledim biraz tekrar...
  5. ErdemTezeren

Pathfinder Klima Ekranında Fahrenheit I Celsius A Cevirme ???

Merhabalar Bildiginiz gibi 3.5 L Pathfinder larda dijital klima var. Ama klima ekranında derce F olarak goruyoruz. Bunu C ye çevirmeyi bilen varmı? Dun aksam youtube da arapların başka bir ayar yaptıklarını gordum fakat kendi sorunuma cozum bulamadım... Video...

6. ErdemTezeren

2001 Nissan Pathfinder Kaput Ruzlarlıgı...

Merhaba Baslıktanda anlaşılacağı gibi 2001 path için kaput ruzgarlıgı arıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

7. ErdemTezeren

Bfgoodrich Mud Terrain T/a Satılık Veya Takaslı

%90 Asfalt kullanımı olan aracımdaki lastikleri satmak veya takas etmek istiyorum. Aracı aldığım kişi yeni taktırmış yaklaşık 3 aylık bir lastik ortalama 2000-3000 km max. yol yaptı. İsten eve evden isi gidip gelen birisi olduğum için lastiklerede yazık oluyor. BFGoodrich Mud Terrain T/A KM2...
  8. ErdemTezeren

Yeni Aracım 2001 Pathfinder 3.5 Le

Merhaba.Sonunda bir Pathfinder sahibi oldum.Arac 2001 model 3.5 LE 142.xxx milde. Antalyadan satın aldım. 14 yasında bir araç olduğu için tabiki ufak tefek eksikleri sorunları var.Sizlerin yardımı ve fikirleriyle bunları gidermek istiyorum.simdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  9. ErdemTezeren

97 / 98 / 99 Nissan Pathfinder Almak Hakk?nda Yard?m...

Merhaba Uzun suredir aran?zda de?ildim pek aktif olamad?m.En son CJ5 ile ilgili projem için yard?m alms?tm.Fakat yapaca??m?z masraf yüksek ç?k?nca projeyi iptal ettik. Su s?ralar çocukluk ask?m olan nissan pahtfinder için ara?t?rma yap?yorum k?smetse alma niyetim var fakat bildi?iniz gibi...

10. ErdemTezeren

Cj 5 İcin Oneriler...

Merhaba Adım Erdem 28 yasındayım.İstanbulda yasıyorum.aranıza yeni katılıyorum. Yaklasık 1 haftadır 1980 model CJ5 e sahibim.Bu aracla ilgili cok az bilgim var.(bu siteden okuyup gordugum kadar)Aracı gunluk kullanılır halde toplamayı dusunuyorum fakat dedigim gibi cok az bilgiye sahip oldugum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,806
Kaydolan Son Üyemiz
keremmerall

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri