Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam herkese aracı topladım herşey hazır muayeneye götürecem ama bi sıkıntı var geri vites lambasını takamadım geri vites müşürünü takmak için bi yeri yok bunu sorarlarmı birde kaiser şanzıman var üstünde km halatının girişini bulamadım ilgilenen arkadaşlara şimdiden tşk edrim
selamarkadaşlar benimde c5 var tofaş marka arabanın vestenhause ilemerkezinitaktım fren 3kez pompaladıktan sonra tututor ama yinede istediğim şekilde olmadı hava sını almama rağmen işin içinden çıkamadım bilgisi olan arkadaşlardan destekbekliyorum saygılar
Bu Aracı Yeni Topladım Bazı Eksikleri Var . Eksikleri Giderildiğinde Tüv'e Muayeneye Girecek.
Direksiyon
Pedallar
Ön Konsül Kısım
Kafama Göre Mekanik Aksamlarını Dizayn Ediyorum Tokat Gibi Yerde Malzeme Sıkıntısı Çekiyorum . Siz Değerli Arkadaşlarımın Katkısıyla Yavaş Yavaş Topluyorum ...
Herkese Merhaba Benimde Cj5 Var Km Halatı Bozuk Gayzer Şanzuman Var Üzerinde halatı Nerden Nasıl Bulurum Km Saati'de Başka Bir Araca Ait Cj 5 Halatımı Almam Lazım ?