Arama sonuçlarınız

1. B

Grand Cherokee Lastık Jant

selamlar herkese, aracımda Lt 265 /70 r 16 all t lastikler mevcut,3.5 ınc yukseltme var orıjınal jantlara takılı lastıkler. jant lastık işinden anlamıyorum konuya baya uzagım bır bılene danısmak gerek. Öncelikle aynı lastıklere of set jant takmak ıstıyorum.ardından dışarı cıkan kısmı da dodikle...

2. B

İzmir Civari Off Road Onerisi

selamlar herkese.bugun aracimla off road yapmak istiyorum.izmirde ikamet ediyorum ve yabancisiyim buranin.nereye gidebilirim oneriniz var mi?
  3. B

Moon Visor Sorunsalı

merhabalar ıyı bayramlar herkese.98 zj grand cherokee aracım ıcın 2 sorum olcak 1.moon visor yanı cam ustu ruzgarlıgı denılebılır hıc bır yerde bulamıyorum nerden temın edebılırım 2.ızmırde ıkamet edıyorum.aracıma arazı aydınlatmaları yaptırmak ıstıyorum,ınternetten almayıp görerek begenıp...

4. B

G-cherokee 97 Zj Cd Calar Yardim

selamlar.97 zj aracimda cd calar kullanmak istiyorum.orjinal cd calari var midir?saglikli olur mu? bagaja yeni model bir cd changer taktirip kullanmam mi daha uygun olur?konuyla ilgili bilgi ve tecrube sahibi arkadaslar yazarsa sevinirim.tesekkurler
  5. B

Cherokee Zj Icın Flanş,dodik Ve Yukseltme Takozu

cherokee zj ıcın flanş,dodik ve yukseltme takozu arıyorum.yardımcı olabılcek var mı arkadaslar,tesekkurler sımdıden https://imageshack.com/i/ipxW1Q1Nj

6. B

Cherokee Zj Aksesuar Fikirlerinizi Bekliyorum

arac icin onerilerinizi bekliyorum.spacer(flans) ile lastikleri 5 cm genisletmek istiyorum;tabi 5 cm de dodik taktircagim.onerileriniz nedir? https://imageshack.com/i/ipxW1Q1Nj

7. B

Cj-5 Alacağım Yardım

Herkese merhabalar.bu hastalıgın ilk evresindeyim.baya bir süredir bu araçlara olan merakım sonucunda bir cj edinmeye karar verdim.üniversite öğrencisiyim,bu aracı izmirde sehir ıcınde ve fırsat buldukca arazıde kullanmak istiyorum.fakat su an çorumdayım aracı burdan alacagım ama burada aractan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.