Arama sonuçlarınız

1. D

Markalı Çekme Karavan Ile Muayeneden Geçemedim.

2011 model karavanim ile geçtiğimiz hafta gittiğim TUVTURK muayenesinden geçemedim. Nedeni; geri vites lambasının işlevini yerine getirememesi. Standart donanım olarak zaten yok arkadaki ışıklar bölümünde. Şimdiye kadar defalarca muayeneden nasıl geçti o zaman derseniz, bunu kendilerinin de...

2. D

Pilli Gaz Alarm Dedektör Sistemleri Nereden Temin Edilir?

E-ticaret sitelerinde araştırmama rağmen pilli LPG dedektör bulamıyorum. Hep 220V modelleri var. Karavanda kullanabilmek için pilli model dedektör tavsiye edebilir misiniz?
  3. D

Karavana Masalı Yatak Yaptım

İlk aldığımda sadece dümdüz yatak olan bölüme masa eklemek ihtiyacı hissetmiştim. Bu pandemi sürecinde bulduğum vakitlerde ilk resimde görünenleri yerleştirip biraz da ufak tefek dolap, teleskopik ayak vb ekleyince yeni haline ulaştı. Artık hem masamız hem de yatağımız var :smiley:) Umarım...

4. D

Tente Denemesi

Aliminyum direklerin icine ahşap çakıp, krom vida bağladım. Yaklaşık 2.5 mx2.5m tenteye resimde ekledigim şekilde 2 iple bağlantı yapsam nasıl olur acaba? Kendi yarattığım sallantıya dayandı ama rüzgarda nasıl olur henüz denenmedi. 20200319_181836 by dogadostu-ayvalik posted 19 Mart 2020 21:03...
  5. D

Yeni Karavanım Ve Geri Manevrada Freni Iptal Etme Sorunu

Çok şükür ki bu ay uzun süredir hayalini kurduğum karavanı alabildim.2009 model basoglu alko şase 4.30 metre. Şimdilik ufak tefek bakımlarını hallediyorum. Sorum şu yönde; Geri manevralarda fren sistemini kitilitlemeye yönelik olarak bir mekanizma yeri var mı yok mu?varsa nasıl? İncelediğimde...

6. D

Çekme Karavan Geri Gidişte Fren Sistemini Devre Dışı Bırakmak

Merhabalar, Yeni aldığım 2009 model başoğlu 4.5 m,al-ko taban çekme karavanda geri gidişte fren sistemi devreye girdiğini düşünüyorum. Bunun gerekli durumda kısa sürelide olsa iptali için, sisteme baktığımda bir pim yuvası farkettim gibi. Ancak böyle bir uygulama var mıdır, sizlere danışmak...

7. D

Tüvturk-çekme Karavan Ağır Kusurları Nelerdir?

Çekme karavanın muayene sırasında karşılaşabileceği ağır kusur sebepleri nelerdir?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri