Arama sonuçlarınız

1. O

2005 Model Mitsubishi Pajero Ariyorum..

,,2005 MODEL MITSUBISHI PAJERO SPORT ARIYORUM

2. O

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 Td Gümrük Çikişli

ÇOK ACİL BU ARAÇLAR HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLABİLİRMİ mıtsubıshı pajero sport 2.5 td dizel olan bu araçlar ın motoru 2000 2006 L200 eski kasa magnum pikaplarla aynı ancak suv versiyonunda performnasını bilmiyorum hem şehir içi hem arazi kullanımı için düşünüyorum ağır off road...
  3. O

Mitsubishi Pajero 2008 Model 240.000 Km. De Almayı Düşünüyorum. Yardımcı Olurmusunuz Lütfen

2008 model 240 bin kilometrede bir pajero 3.2 DID almak üzereyim ama araç hakkında pek bilgim yok bu aracın kilometresi çokmu ? Yakıt durumu nasıl yani kısacası tavsiye edermisiniz eksisi artısı nedir? Şimdiden teşekkür ederim dostlar. ..

4. O

Off Road Cı Arkadaşların Dikkatine Çok Önemli

Bu ilan numarasında ki araç için bana bir fikir verirmisiniz lütfen almayı düşünüyorum ne dersiniz ? Yarışmalara girmeyi yada hard off road yapmayı düşünmüyorum. Bu araçın eksileri ve artıları nedir ??
  5. O

Off Road Aracı Arıyorum

selamlar doğa dağ ve kamp hastasıyım :) dağa taşa vurabileceğim beni yarı yolda bırakmıyacak yakıtı makul en az 4-5 kişilik bir arazi aracı arıyorum her kes benim malım iyidir benim yaptığım araç iyidir demekten başka bir şey yapmıyorlar yokmu gerçekten vicdanen konuşacak biri ALLAH rızası için...

6. O

130 Luk 3500 Cc V8 Defender Hakkında Acil Bilgi

130 luk v8 3500 cc için ne düşünüyorsunuz alma niyetim var ancak bazı arkadaşlar enkaz olduğunu ve yakıtının altından çıkamazsın ve sürekli parça kırıyor gibi olumsuz bilgiler verdiler forum daki arkadaşlar ne düşünüyorsunuz acaba bana bu konuda yardımcı Olabilirmisiniz ? Teşekkür ederim. NOT...

7. O

Off Road Nıssan Navara Modifikasyon Nerede Yapılır

2006 4x4 nıssan navara mı en iyi orjinal bir şekilde ankara başta olmak üzere en iyi yaptırabileceğim bir yer bir usta arıyorum bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
  8. O

Otomatik Şanzuman Arızası..

selamlar nıssan navara otomatik şanzuman arızası için ANKARA da önerebileceğiniz bir usta arıyorum hem mekanik hem elektronik den iyi anlıyan bir usta yardımcı olursanız sevinirim
  9. O

V8 3500 Cc 130luk Defender Yakıt Durumu Hakkında Bilgi ?

Herkese saygilar selamlar v8 3500 cc 130 luk defender almak üzereyim benzin ve lpg bazında 100 km de ne kadar kaç litre yakar bilen varmı yardimci olurmusunuz rica etsem ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri