Arama sonuçlarınız

1. endüstri

Ön e ve Arkaya porya kilit i uygulamak

sürekli dört çeker olmayan(isteğe bağlı 4x4) araçlarda arka tekerleklerede hub takılsa ve araç 4h pozisyonunda arka hublar serbest bırakılsa aracımız önden çekişli pozisyona dönecektir. şimdi gelelim sorumuza yapılsa sonuç alınabilirmi? özellikle pıck-up tarzı araçlarda arkanın hafif olması...

2. endüstri

Ön e ve Arkaya porya kilit i uygulamak

sürekli dört çeker olmayan araçlarda arka tekerleklerede hub takılsa ve araç 4h pozisyonunda arka hublar serbest bırakılsa aracımız önden çekişli pozisyona dönecektir. şimdi gelelim sorumuza yapılsa sonuç alınabilirmi? özellikle pıck-up tarzı araçlarda arkanın hafif olması sonucu oluşan...
  3. endüstri

Ankarada Meşhur Bir Ustayı Aradım Hillux e % 100 Kilit Olmaz Dedi

evet arkadaşlar .çok meşhur ve parçacı bir arkadaşımız toyota hılux e %100 kilit olmaz dedi.hiç uygulaması yok.hatta vx100 lerin bile bazılarında olur bazılarında lsd olur dedi.evet yapan, kullanan, uygulayan arkadaşlardan bilgi ve deyeyimleri rica etsek..ustamız haklımı ...hılux e %100 kilit...

4. endüstri

Takaslı Garmin Nuvi 200 Navigasyon Cihazı

daha çok arazide off-road amaçlı geziler yapıyorum.yanlış yönlendirmeler sonucunda garmin nuvi 200 cihaz aldım ama cihaz şehir için yapılmış arazide pek işe yaramıyor benim için rota ve iz kayıtları önemli.arazide iz kaydı yapabilen her hangi bir cihazla takas yapabilirim.2009 model ve lisanslı...
  5. endüstri

Biz 4X4 Kullanıcıları

evet biz 4x4 kullanıcıları; doğal afetlerde(sel deprem) araçlarımızdan dolayı sosyal sorumluluğumuz varmı cevap evet ise ne yapıyoruz nasıl hazırlanıyoruz.hangi eğitimleri aldık almalıyız.cevap hayır bu işler bizi ilgilendirmez ilgili kuruluşlar yapsın.bizler sadece off-road yapalım mı?

6. endüstri

çamurluk içi davlumbaz.

arkadaşlar hılux için çamurluk içi plastik davlumbaz arıyorum.gerçekten ihtiyaç varmı yoksa aralarına giren ve temizlenemeyen çamurdan ötürü paslanmayı arttırırmı.?

7. endüstri

3L 2800 Dizel Motorda Hangi Yağ Kullanılıyor.

selamlar...malum toyota sahibiyiz yağ, su, hava filtresi başka sorunumuz yok. :D ;) ... aracım 89 model 2800cc 3l dizel motor hangi yağ kullanılacak.15-40 yağ kullanıyorum...ama aynı model 2800cc dizel olan arkadaşım da 20-50 yağ kullanıyor.ustalardan bazıları kışın 15-40 yazın 20-50...
  8. endüstri

3L 2800 Dizel Motor!

selam arkadaşlar 6 ay önce motoruma komple rektefe yaptırdım a dan z ye her şey yenilendi sadece krank kaldı.yaklaşık 15 gün önce hava filteresinin altındaki su tahliye sibobunun hareket ettiğini gördüm içeri ve dişarı şekilde oynuyor ve ses yapıyor(rolantide çalışırken).elimle dokunduğumda...
  9. endüstri

offroad araçlarında tersine modifiye

bizler gibi araçalrını modifiye edenler ; ama tersine modifie edenler: onlar için ne düşünüyoruz. onlar bizim için ne düşünür.

10. endüstri

hılux 4L

selam toyotacı arkadaşlar.gc den sonra 2,8 hılux kullanmaya başladım.çok memnunum toyota sorunsuzluğu gc nın ardından ilaç gibi geldi. gc nın çalışma pirensibini biliyorum lsd ve trac kontrol var toyotada bunlar yok ama yeterli yüksekliği sayasinde gcyi hiç ama hiç aratmadı.şi,mdi sorum şu...

11. endüstri

Dizel Hılux Yakıtı Dondu

çeyrek depodan az yakıt mazot filtresinin su tahliyesi yapılmadan ve mazota katkı maddesi koymadan aracı açık havada bıraktım tahmini -7,8 derecede yakıt sistemi dondu.evet arkadaşlar araçlarımızın yakıtlarının donmaması için neler yapıyoruz nasıl sonuçlar alıyoruz.donduğu zaman tekrar çalışması...
  12. endüstri

Araçlarımızın Orjınal Aküleri

sevgili arkadaşlar .aracım 89 model hılux orjınal aküsü kaç amper/saattir bilen varmı. ayrıca araçlarımızdakı orjınal aküleri yazarsak baya bi faydalı olur sanıyorum.hangi araç kaç amper gibi.vinç takılınca akü yeterli oluyor yada olmuyor gibi.selamlar.

13. endüstri

Toyota Hilüx İçin En Uygun Lastik

evet arkadaşlar bende bir toyota hılüx sahibi oldum.aracım için en uygun ölçü ve lastik nedir.kullanım amacım %90 offroad.tecrübeli arkadaşlardan yardım... ok144 olur mu mesala.?
  14. endüstri

Bir Milletin Makus Kaderini Yendiği Yer: Metristepe(3 Şubat 2008)

sevgili gezenbilir ailesi hafta sonu gezimizi metristepe anıtına yaptık sizinle de paylaşalım istedik... Tarih: 3 şubat 2008 saat : 13:00 rakım:1300 metre toplam gezi mesafesi :50 km katılımcılar: endüstri(fahri) efebey11 (mete) emekli nurettin soylu tek araç la çıktığımız gezinin amacı...
  15. endüstri

Sizin Oralarda Hala Kar Var mı?

arkadaşlar sizin oralarda hala kar varmı? varsa paylaşalım yoksa bunlarla idare edceğiz.... izmit ekibine selamlar kartepe fotoğrafları çok iyi olur du? bu da köpeğim GAZOZ :)

16. endüstri

Ulaşamadığımız Üyeler

ulaşamadığımız üyelere (özel mesaj kutusu dolu)buradan çağrı yapsak .
  17. endüstri

Home Made Winch (Vinç Yapmayı Deniyoruz)

sevgili arkadaşlar bu winç konusuna fena kafayı taktım...fiyatları artık çok ucuzladı (t-max 750 ytl civarı )ama kendimin yaptığı daha heyecan verici....ve bu heyecanı sizlerle paylaşmak istedim... not:VİNÇ KONUSU ASLA ŞAKAYA GELMEYECEK BİR KONU OLUP SONU ÖLÜMLE SONUÇLANACAK CİDDİ YARALANMALARA...
  18. endüstri

Araç Muayenesinde Vinçlerin Durumu

arkadaşlar araçalarımıza taktığımız winçlerin ruhsatlara işletme zorunluğu nedir.araçları iş makinesi sınıfına sokarmı vergide bir değişiklik olur mu ? bilgisi olanlar buradan paylaşalım..

19. endüstri

Manuel Vinç

ev yapımı winç çok pratik benimki 2 ton (kaldırma kapasitesi.. çekme kapasitesi 3 ton civarı sanırım...) istediğin tonajda yapılabilir...maliyet 60 70 ytl...beraber katıldığımız bir gezide test ederiz...küçük araçlar için biçilmiş kaftan...
  20. endüstri

Kozpınar Keşif Gezisi (9 Aralık 2007)

sevgili gezenbilir ailesi yeni yerler keşfetmek için yaptığımız geziden sizleride haberdar etmek istedik.... gezi tarihi: 09-12-2007 gezi saati :10:00 kahvaltı sonrası gezi süresi :10 saat toplam km: 70 km rakım :1906 metre katılımcılar: endüstri (fahri ) co -pilot nurettin (henüz siteye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,001
Kayıtlı Üye Sayımız
166,746
Kaydolan Son Üyemiz
bilicello

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri