Arama sonuçlarınız

1. H

255/70/16 Cooper Discoverer At

Acil satılık lastik toplamda 4 adet lastik.. Depoyu boşaltmak için satıyorum... Cooper Discoverer AT 3 tanesinde AT 1 tanesinde MS yazıyor ama desenleri aynı.. üretim ayı farklı Sadece bir tanesinde yama var oda tamir edildi hazır şu an... jantsız fiyat 725 tl dir.. Anlaşmalı kargo...

2. H

95 Model Defender 2,5 Benzinli

Malum sitede zaten resimleri ve ilanı mevcut ama gezenbilirde de olsun gruptan birileri alsın istedik.. Özellikle eşe dosta gider derecesinde masraf ettiğim ve sıfıra yakın parça onarımı değişimi yapılan bi araç.. Son olarak 5200 tl ye kranktan pistona kadar komple değişmiş sıfırlanmış bir...
  3. H

Honda Cbf 150 & Cbr250 Görüşleriniz

Yukarıda bahsi geçen 2 motor konsunda kararsızım... Kararsız kalmamdaki sebep artçı kullanıma uygun olup olmama.. Amacım uzun yolculuk olduğu için artçıyı arkada yolculuğu ızdırap haline getirmemek için hangi motoru almalıyım.. Gönlüm cbr dan yana ama sport olması işi biraz zorluyo.. Deneyim...

4. H

Discovery 1 İçin Yardım..

Merhabalar.. Foruma yeni üye oldum. Şu an kullanmakta olduğum binek aracımı satıp yerine discovery1 mpı almayı düşünüyorum. Sizden ricam bu aracın parça problemi , kronik sorunu varmıdır? Alırken nesine dikkat etmeliyim? Arazide yeterli olurmu? Yükseltme tarzı durumlarda parçaları bulunurmu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri