Arama sonuçlarınız

1. J

Sorunu Bulamadılar

Merhaba arkadaşlar ranger 4x4 2004 model bu aylarda aracım sabahları 20 kez marşa basmadan almıyor geçen sene eksi 30 da 3 kez basmakla alıyordu Yapılan işlemler akü değişti bujiler değişti antifriz değişti roli mi roleye mi ne bakıldı onda da sorun yok dediler sonuç aynı Aracı sabah...

2. J

Off Road Aracı Yapmak İstiyorum

MERHABA ARkadaşlar aracıma off road yapmak istiyorum öncelikle siyah kaplama yaptıracağım lastikleri 265 yapacağım ön tarafa vinç taktıracağım ve arka ve ön taraftan yükseltme yapacağım son olarak camlı kabin yaptıracağım ama nereden başlamalıyım ve maliyeti ne kadarı bulur ortalama...
  3. J

Arkası Hafif Kalıyor Öneriniz

Merhaba arkadaşlar 2004 model 4x4 rangerim var arazi de bazı engebeli yerlerde arkası hafif kaldığı için patinaja bırakıyor kendini yok mu bunun bir çözümü bir de aracıma ön makara almak istiyorum var mı tavsiyeniz hangi marka ve kaç tonluk çekici olması lazım Son olarakta araç 2 çekerdeiken...

4. J

Dönerken Çat Çat Sesi

merhaba arkadaşlar ford ranger 4x4 2004 model tam direksiyon kırıp sola dönerken çat çat sesi geliyor sağ ön taraftan aksa baktırdım rot-illere baktırdım bir sorun görmediler sağa dönerken ses yok normal sizce sorun nereden kaynaklıdır uzun zamandır bu vardı ama nadir yapardı artık sıklaştı
  5. J

2008 Ve Üstü Kullanicilar Öneri

Merhaba Arkadaslar 2004 rangerimi satip 2008 üstü ve otomatin ranger alacağim. 2008 ustu ve oto. Viteste konfor nasil konfor var mi cok salliyor mu birde yakiti nasil

6. J

Almadan Sizlerden Bilgi Edinmek İstiyorum

merhaba arkadaşlar http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-kamyon-kamyonet-hafta-sonuna-kadar-opsiyonlanmistir-169509686/detay/ bir arkadaşımın galerisi rangeri verip bunu almayı düşünüyorum şimdi sizlerin yardımınıza ihtiyacım var merak ettiklerim. 1.bu aracın piyasa değeri...

7. J

Askeri Çadır Nerede Bulurum

merhaba arkadaşlar aracımın tentesinde ki çadırı değiştirecem askeri kamüfülaj çadırı nerede bulabilriim
  8. J

Vinç Alacağım Öneriniz

merhaba arkadaşlar ilk defa vinç alacağım aracım ranger ruhsatta yazan ağırlık 1.750 ne kadarlık vinç almam lazım nelere dikkat etmeliyim irde alınca kime montajı yaptırıyorum
  9. J

Enjektörleri Mi Değiştirmeliyim?

merhaba arkadaşlar 2004 model ranger 1 yıldır kullanıyorum ama 60 kurş aşağı yakmıyor bugün forumda gezerken ranger kullanıcısı 30 40 krş bahsediyor. sinop bölgesin de bulunmaktayım aracım çok yaktığı için samsun otokoç servise gittim baktılar ettiler merkezde sanayiide başka bir ustaya...

10. J

Size Anlatmak İstediğim Buydu!!!

arkadaşlar 2004 ranger var 4x4 her hafta sonu arazideyim ama bir türlü aşamadığım nokta şu. tedadüfen video izlerken fark ettim video izleyiniz. not: video araç bana ait değil sadece derdimi anlatan bir video olmuş. 0.57 sn dikkat 3 lastik dönüyor ama sol ön dönmüyor aynısı tıpatıpı bnm...

11. J

Difrensiyle Öneri

bende 2004 model ranger var 4x4 ama arazide önler %30 çalışıyor bazen kalıyorum arkalar tepiniyor ama önler biri dönüyor biri dönmüyor masrafı ne olur arb diye bir kilit varmış kimler montaj yapabilir vs. maliyeti ne tutar bölgem sinop
  12. J

El Vinci Alacağım Öneriniz Ve Nasıl Kullanılıyor

merhb arkadaşlar her hafta sonunu arazide geçiriyorum genelde çimende kalıyorum el vincini duydum nereden temin edebilirim. ayrıca nasıl kullanılır aracım ranger 4x4 2004 model çamurda kaldığım da bir ucunu araca diğer ucunu ağaca mı başlıyorum nasıl oluyor yardımcı olur musunuz

13. J

Enjektör Temizleyicisi

merhaba arkadaşlar rangerim biraz fazla yakıyor gibi enjektör temizleyicisi katkı maddeleri var gerçekten işe yarayan tavsiye edebilir misiniz
  14. J

Fabrika Çıkışlı Difrensiyel Kilitli Modeller

arkadaşlar l 200 alacağım ama difrensiyel kilitli fabrika çıkışlı modelleri nelerdir kısaca arazi de 4 lastikk bir birinden bağımsız dönmesini istemiyorum birde sonradan takılma difrensiyel kilitleri varmış doğru mu
  15. J

L 200 4x4 Almayı Düşünüyorum Tavsiyeleriniz

merhaba arkadaşlar ford ranger var 4x4 km de 60 krş yakıyor. model yükseltmek istiyorum hemde az yakıt tüketimi olmasını istiyorum. kullanıcı arkadaşlar tavsiye edebilirler mi kısacası aracı anlata bilirler mi? özellikle arazide nasıldır zorlu yollar da yakıtı ne durumdadır. birde en çok...

16. J

Az Yakan 4x4 Öneri

merhaba arkadaşlar ford rangerimi satıp 4x4 ama az yakan araçlar hangileridir kim ne yakar yardımcı olur musunuz çift kabin pikap olacak
  17. J

Ranger Fren Sistemi

arkadaşlar bnm araçta abs yok malasef frene basınca kazıyor durmuyor yok mu bunun bir önlemi ş .içinde 40 ila 60 km hızla giderken ani frende çok kazıyor durmuyor nedir bunun önlemi
  18. J

2004 Ranger Yardım

merhaba arkadaşlar geçenlerde önler patinaj çekmiyor diye başlık açmıştım... dün bir ark tamirli aracı life kaldırdık arazi moduna 4L verdim arkalar her zamanki gibi çalışıyor arkadaşım ön sağ veya sol fark etmedi birini tuttu ben gaza bastığımda tuttuğu dönmedi ama diğeri döndü ikisini...

19. J

Arazide Önler Patinaj Çekmiyor

merhaba arkadaşlar geçenlerde arazide düz yolda çamura battım lastiklerin 4 de patinaj çekti yalnız hafif rampa da çimde sadece arkalar patinaj çekti (devamlı arazi modun da iken) bazen önler çekiyor bazen çekmiyor bunun sebebi nedir aracı ustaya getirdim acaba önler çalışmıyor mu diye...
  20. J

Ranger Hakkında Bir Kaç Soru

merhaba arkadaşlar sinop emir 2004 model ranger xl 1.sabah motor soğuk iken egzozdan siyah yağ atar gibi bir şey atıyor ısınınca geçiyor... 2. virajlara girince (80 ila 100 km hızla) direksiyon titriyor. düz giderken sorun yok 3. araç çok aşırı yakıyor. 60 km de çeyrek depo bitiyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.