Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar
alkovenli karavanıma körük taktırmak istiyorum hem süspansiyon hemde konfor acisindan . Bunu taktırıp tecrübe etmiş arkadaşlar varsa fikirlerini soylıyebilirlermi , taktırmaya degermi artıları ne hangi marka iyidir vs.
teşekkürler
talat
Bursada karavan ic elektrik sisteminden anlayan bir arkadas varmi? Birkac aydinlatma ve inverter baglantisi yapmak istiyorum.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu pazar misi koyunde nilüfer belediyesi tarafından yapılan kamp karavan yerinin acilisi için misideydik, gerçekten cok buyuk olmasada cok modern ve beklentileri oldukça yüksek karşılayan bir yer olmuş, emeği gecen herkese ve belediyeye teşekkürler, ancak acilisla ilgili soyleceklerim var...
herkese merhaba,
kışın hem kaymak hemde kar keyfi yapmak icin uludaga motokaravanla cıkmak istiyorum , oteller bölgesine yakın elektrik alabilinecek bir yer tavsiyesi olan varmı , gecelemek icin neresi uygun olur, simdiden tesekkurler