Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar;
Phi Phi adasının tropik güzelliklerinde sükunetle başlayan seyahat,ilerleyen safhalarda adım adım hareketleniyor ve sonunda zirvesine varıyor.
Bangkok'un karmaşası,
Myanmar'da zaman makinesiyle 1940'lara geri dönmek,
Umutsuz başkent Yangon'un tam göbeğinde sürpriz bir hac yolculuğu...
Sevgili dostlar
İtalya gezisiyle ilgili notlar taze çıktı. Hepsi "bir minibüsçünün" galaksi rehberi adı altında bizim blogda...
Lucca'da çatı katında bir apartman dairesinde kalıp, kendini "yuvada hissetmek" , şehir surlarının üzerinde iki aile eğlenceli bisiklet sefaları, Cinque Terre'nin küçük...
Sevgili dostlar
Arabayla Balkan Turu - 7 ülke - 3,500 km
Tüm ön hazırlıklar, konaklama ve yol bilgisi, yakıt fiyatlarıyla ilgili tüyolar
ve yaşanan tüm güzellikler benim blogda... Blog bilgisi de aşağıda...
http://bulutlaradokunmak.blogspot.com.tr/2013/07/arabayla-balkan-turu-7-ulke-3500-km.html
Selamlar
Bir turist postuna saklanarak Mısır'ı kuzeyden güneye aşmak...
Feluka'yla Nil'i arşınlamak, çölde kendini kaybetmek, Abu Simbel'de mutluluk patlamaları, elli dereceye yakın sıcakta Krallar vadisi, Kahire'nin karanlık yüzü
Pespaye turistlerin vurdumduymazlığından sinir patlamaları...
Selamlar
Newyork'ta Phontom of the Opera, arkasından Las Vegas'ta 300 metrelik Stratosphere otelin tepesinden big shoot (tersine bungy jumping), sonra bir Ford Explorer kiralamak ve doğanın bağrına koşmak, Monument Valley'de gün boyu trekking, Grand Canyon, Route 66'nın ıssızlığı, Explorer'ın...
Sevgili dostlar
Ürdün'e yapmış olduğumuz gezinin detayları aşağıda...
Sadece 72 saatte tüm ülkeyi baştan başa arabayla geçiyoruz...
Düşler cenneti Petra, Wadi Rum'da jeep safari, gece vakti çölde neredeyse kaybolmak, Akabe'de hayatımın en güzel dalış tecrübesi, Lut gölünde gözaltı tehlikesi...
Ekvatorun çevresinde bir tam dönüş… 90 saatten fazla uçak yolculuğu… Arjantin – Şili – Paskalya adası – Brezilya - Guatemala – Meksika – Hong Kong – Çin… Aktarmalarla beraber yirmiye yakın uçuşu “oneworld” denilen bir toplu bilet sistemiyle resmen beleşe getiriyorum. Tek şart ya hep doğuya, ya...
SON YİRMİ YILIN EN BÜYÜK DÜŞÜ GERÇEK OLUYOR – PERU’NUN KEŞFİ
Bu seyahatla ilgili detayları, nasıl büyük Peru depremine yakalandığımı, Macha Pichu'nun zirvesini, Nazca çizgilerini, Atacama çölünü, Titicaca gölünü ve daha bir çok hoşluğu blog'umdan okuyabilirsiniz...