Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar. Adım alper, istanbulda yaşıyorum. bu siteye üyeliğim epeydir bulunuyor lakin offroad olaylarından 2-3 senedir uzak kaldığım için pek bir paylaşımda bulunamadım.
offroad merakı bundan 4-5 sene önce land rover series 3 alması ile başlamıştı. o araçla yaklaşık 1-2 sene arazide vakit...
Selamlar. Aklımda bir proje var ama ne gibi hukuki sorunlarla karşılaşırım bir türlü sağlıklı bilgiye ulaşamadım. Yapmak istediğim şey şu; chevrolet nova'dan chevrolet el camino yapmak. Teknik anlamda yapılacak şey hemen hemen sadece kaporta ve döşeme üzerinde değişikliği gerektirdiği için çok...
Öncelikle merhabalar. İsmim Alper, istanbulda ikamet ediyorum. Offroad macerasına arkadaşımın 74 model land rover series III almasıyla başladık. Yaklaşık 1 senelik tecrübemiz var. Şimdi series 3'ün yanına 2. bir araç almayı düşünüyoruz. Bir süredir buradaki yorumları takip ediyorum. İlk önce...