Arama sonuçlarınız

1. silvanesti

Nissan Patrol Arıyorum 93-98 Arası

Uzun veya kısa kasa farketmez, tercihen 4.2 motorlu temiz bir Patrol arıyorum. Tanıdığınız ve ya bildiğiniz bir araç var ise haber verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

2. silvanesti

Alınık - 90-98 Arası Nissan Patrol Y60 5 Kapı

Merhaba, 1990- 1998 arası 5 kapılı, hesaplı ve temiz bir Y60 Patrol arıyorum. Eğer cevrenizde bildiginiz bir arac var ise, haber vermenizi rica ediyorum. Saygilarimla
  3. silvanesti

90 - 98 Arası Y60 Patrol Ariyorum

Merhaba, 1990- 1998 arası 5 kapılı, hesaplı ve temiz bir Y60 Patrol arıyorum. Eğer cevrenizde bildiginiz bir arac var ise, haber vermenizi rica ediyorum. Saygilarimla

4. silvanesti

5. silvanesti

6. silvanesti

Vx 100 Yardım

Selam herkese, temiz bir VX 80 arıyor olmama rağmen, bulma olasılığımın düşük olması sebebiyle VX 100'lere de bakmaya başladım. Sizden ricam eğer aşağıdaki araçlar hakkında bilginiz var ise paylaşmanız. Teşekkürler...

7. silvanesti

Alınık - 95 Sonrası Temiz Land Cruiser Vx 80

Herkese merhaba; Siteye yeni rastladım, forumlardaki yardımsever bilgi ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim... Tanışma bölümüne de az evvel yazdım; yaşım 36 ve evliyim, uzun bir süre yurtdışında yaşadıktan sonra yaklaşık 1.5 sene önce Türkiye'ye kesin dönüş yaptım. Film sektöründe...

Geri