Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uzun veya kısa kasa farketmez, tercihen 4.2 motorlu temiz bir Patrol arıyorum. Tanıdığınız ve ya bildiğiniz bir araç var ise haber verirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.
Merhaba,
1990- 1998 arası 5 kapılı, hesaplı ve temiz bir Y60 Patrol arıyorum. Eğer cevrenizde bildiginiz bir arac var ise, haber vermenizi rica ediyorum.
Saygilarimla
Merhaba,
1990- 1998 arası 5 kapılı, hesaplı ve temiz bir Y60 Patrol arıyorum. Eğer cevrenizde bildiginiz bir arac var ise, haber vermenizi rica ediyorum.
Saygilarimla
Merhaba,
Saygilarimla
Merhaba,
Saygilarimla
Selam herkese,
temiz bir VX 80 arıyor olmama rağmen, bulma olasılığımın düşük olması sebebiyle VX 100'lere de bakmaya başladım. Sizden ricam eğer aşağıdaki araçlar hakkında bilginiz var ise paylaşmanız.
Teşekkürler...
Herkese merhaba;
Siteye yeni rastladım, forumlardaki yardımsever bilgi ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim...
Tanışma bölümüne de az evvel yazdım; yaşım 36 ve evliyim, uzun bir süre yurtdışında yaşadıktan sonra yaklaşık 1.5 sene önce Türkiye'ye kesin dönüş yaptım. Film sektöründe...