Arama sonuçlarınız

1. isolano

2018 Rota Moskova

Herkese Merhaba ., Kış gelmesiyle beraber bir çoğumuzda 2018 Yılı hayallerimizde başladı sanırım.Şimdiye kadar 4 avrupa karavan gezisi yapma şansım oldu.Bu gezilerde toplam 39 ülkeyi ziyaret ettim. Şimdiye kadar tek araç olarak ailemle gezdim.Ama bu defa rota yaparken biraz endişelerim var. Bu...

2. isolano

İzmirden Karavanla Balkan Başkentleri

Herkese Merhaba., 2014 yılında Orta Avrupa turu (Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre), 2015 yılında İspanya Portekiz turu ( Karavanla İzmir'den Avrupa Kıtasının Batıdaki Son Noktası Portekiz Cabo Da Roca Ya Yolculuk), 2016 yılında...
  3. isolano

Izmirden Baltık Ülkeleri Rotasında 17 Ülke 15 Başkent

Herkese Merhaba., Geçen sene portekiz ispanya gezisinden sonrası 4 kişi rahat edemediğimiz için sprinter karavanımı satmıştım ve kasım 2015 de yine aydın beye Fiat Ducato Semi alkoven siparişi vermiştim.Karavanı haziran sonunda teslim aldım Geçtiğimiz kış 2016 için planladığım gezide ana tema...

4. isolano

Karavanla İzmir'den Avrupa Kıtasının Batıdaki Son Noktası Portekiz Cabo Da Roca Ya Yolculuk

Herkese merhaba, 28 gün süren Güney Avrupa Gezimi brada sizlerle paylaşacağım. Geçen sene yaptığımız Orta Avrupa gezimizi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=105038.0 Linginde paylaşmıştım.Geçen sene Gezi hedefimiz İngiltere Doğu Batı 0 Noktası olan Greenwichdi. Bu seneki gezi hedefimizi...
  5. isolano

Arkadaşımız Mustafa Yetimin Youtube De Paylaştığı Videosu

Değerli Gezgin Kardeşimiz Mustafa Yetimin çok büyük emeklerle hazırlayıp youtubede paylaştığı videoyu izlemeyenler için lingi şöyle. Ben çok beğendim sizlerinde beğeneceğinizi düşünüyorum. Mustafa Kardeşim Sağlıkla uzun geziler yap ve yolun hep açık olsun http://www.youtube.com/watch?v=kbFlYd1cNWA

6. isolano

Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isviçre

Herkese Merhaba Öncelikle yurtdışına gezi için bizi cesaretlendiren ve fedakarca bilgilerini paylaşan tüm gezenbilir üyelerine teşekkür ederim.Ayrıca gezi öncesi tüm özel sorularımı yanıtlayan ve yardımcı olan Hüseyin Beye ,Ferhat Beye ,Mustafa Yetim beye ayrıca teşekkür etmek isterim. İnanın...

7. isolano

Feribot Bileti Hk.yardım

Herkese Merhaba., Gezenbilir forumunda bu benim ilk yazım ancak uzun süredir forumu zevkle takip ediyorum. Burada fikirlerini ,deneyimlerini büyük bir fedakarlıkla paylaşan herkese , özelliklede yazılarından çok faydalandığım Sayın Şirin ailesine, Sayın Yetim Ailesine ve Sayın Şahin ailesine çok...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri