Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhabalar. 1996 model Puma 130 hp lik çok sevdiğim Defender imi özel nedenlerden dolayı satmak durumundayım. Adana da olan varsa aracı çok iyi tanırlar. Çok temiz, sessiz, araziye bile girmedim. 285/75/16 lastik, 5 cm yükseltme ve 5 cm flanş vardır. Günlük olarak kullanmaktayım...
Herkese merhabalar. Aracimla ilgili bir turlu cozemedigim bir kac konuyu sizlere danismak istedim.
7-8 ay once tum fren balatalarimi degistirdikten sonra (balatalardan diye tahmin ediyorum) şıngırtıya benzer sesler geliyor, yol bozuk ise cok daha fazla. Ve frene basinca da bir "tık" sesi...
Herkese merhaba. İnternette bulamadigim Camel Trophy de kullanilan bullbar dan ariyorum fakat hicbir yerde denk gelemedim. Bilgisi olan var midir aramizda acaba ? Simdiden tesekkur ederim ..
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese merhaba arkadaslar. Diyeceksiniz ki Defender bu, onda ses eksik olmaz :) .. Bu ses sorunu daha onceleri yoktu son zamanlarda basladi. Benim kapilarin icinden ses geliyor tahmin ediyorum ki kapi sac larindan geliyor ne yaptiysam cozemedim. Var mi bir cozumu, fikri veya bilgisi olan. Fazla...
Tekrardan herkese iyi günler. Bu konu hakkında burada da pek bir şey bulamadım, yabancı sitelerde ise pek çok şey okudum ama yine de tatminkar bir cevap bulamadım. 2.4 Puma motoru yazılım yapılarak güçlendirebilir miyiz ? İnternette biraz araştırma yaptım "remap" dedikleri şeyin yazılım olduğunu...
Herkese iyi günler. Benim size bir kaç sorum olacaktı. Evet soracağım konu ile ilgili bir çok konu mevcut, bir çok araştırma yaptım fakat işin içinden çıkamadığım için konuyu açmak istedim. Araçtaki 235/75/16 olan lastiklerim araca sanki biraz küçük geliyor bu nedenle lastik değiştirmek...
Herkese iyi akşamlar. Benim sizlere bir sorum olacaktı. Defender'ın orjinalinde gelen sanırım alaşımı da demir olan jant lardan nerede bulabilirim bir bilginiz var mı? Ve o jantların da sanırım offset li olanları oluyor.. Baya bir araştırdım fakat bulamadım, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Herkese günaydın. İsmim Mehmet. Sizlere Discovery 2 hakkında bir kaç şey danışmak istiyorum. Uzun bir süredir bir arazi aracı almayı planlıyorum fakat henüz olmadı .. Nedeni ise biraz önyargılardan kaynaklanıyor. Mesela km olayı. Br kaç tane araç buldum fakat km ler hep 150000 üzeri. Sizce...
Merhabalar. Aranıza yeni katıldım. İsmim Mehmet. Adana da yaşamaktayım. Yaşım 29. Çoğu kişide olduğu gibi bende de bir defender ilgisi var. Sizlere bu konuda danışmak istiyorum, eğer bilgilerinizle ve görüşlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum .. Adana'da çiftçilikle uğraşmaktayım ...