Arama sonuçlarınız

1. S

Ankara Dan Isparta Ya Sj 413

Öncelikle adım samet 26 yaşındayım aranıza ıspartadan katılıyorum... Ankara dan sj 413 aldım ıspartaya getirdim. uzun süredir forumdayım ama sj çok araştırdığım bi araç diildi o yüzden sj bölümünde pek bulunmadım cj almayı düşünüyodum fakat cj sahipleriyle görüştüm acele etme cj yi çok iyi...

2. S

10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum Yardımcı Olursanız Sevinirim...

Başlıktıda belirttiğim gibi cj 5 yada willys jeep almak istiyorum aracını satmak isteyen varsa görüşmek isterim yada önerebilceniz şu araç alınabilir diyceniz araç varsa yardımlarınızı bekliyorum... Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim...
  3. S

10 Bin Tl Ye Kadar Cj 5 Yada Willys Jeep Arıyorum...

Başlıktada belrttiğim gibi elinde aracı olan satmak isteyen varsa yada araç önerebilcek arkadaşlar varsa yardım bekliyorum. Yardımcı olucaklara şimdiden teşekkür ederim.

4. S

Kalbinizde Yatan Aracı Alamıyorsanız Kolay Alınıp Satılan Düşük Yakıt Düşük Vergi Hangi Aracı Tercih

Gönllümde başkan jeep wrangler yj var ama vergisi yakıtı alınıp satılması doğru düzgün bilgi yok araç hakkında tercih edilen bi araç diil suzuki doğru tercih olabilir. Sizlerinde almak isteyipte alamadığı gözünüzün korktuğu alırsam son sahibi olurum yakıtını karşılayamam vergisini ödeyemem...
  5. S

Tecrübeli Arkadaşların Yardımına İhtiyacım Var...

Arkadaşlar öncelikle meraba Çok kılışe bi konu olcak ama yaklaşık 3 aydır takip ediyorum okuyorum kafam çok karıştı herkezin farklı yorumları farklı sorunları var her araç hakkında hem iyi hem kötü yorumlar var yazacağım araçları tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... Öncelikle...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri