Arama sonuçlarınız

1. W

Fethiye Bölgesinde Ücretsiz Kamp Alanları

genelde otel tarzı yerlerde kamp yeri kiralıyorlar. ücretsiz çadır kurabileceğimiz bir alan var mı? illegal olarak kursak başımız ağrır mı? (Büyükada'da polis tecrübem mevcut) otel kamp alanları kişi başı 50 tl buda açıkçası fazla geliyor. tecrübelerinizi paylaşırsanız minnettar kalırım. saygılar.

2. W

Marmara Adaları Kam Önerileri

Bu hafta cuma, cumartesi, pazar 2 arkadaş kamp yapmayı planlıyoruz. Bu bizim ilk kampımız olacak. Araştırmalarıma göre Büyükada da kamp yasakmış. Sizce sınırları zorlayıp illegal olarak kamp mı deneyelim yoksa sizin bir öneriniz var mı? Teşekkürler.
  3. W

Çadır Aldım (savage 10103- 4 P)

180 boy olması beni cezbetti. 26 mayısta elimde olacak. link: http://www.hepsiburada.com/liste/savage-10103-4-p-yuksek-haki-dome-cadir-240210180-cm/productDetails.aspx?productId=outdag765661&categoryId=19102 Sizin Görüşleriniz Nelerdir ?

4. W

Çanta Önerileriniz

Kullandığınız, bildiğiniz çantaları önerirseniz sevinirim. 60 litre düşünüyorum Maksimum fiyat 280 lira Şimdiden teşekkürler
  5. W

Kampçı Olmak İstiyorum

merhaba gezenbilir ailesi, yaklaşık 1 yıldır karavancılık hedefim oluştu. şuan için malesef gerekli maddi koşullar oluşmadı ve bu hergün kafamı kemiriyor. kemiriyor derken aklıma kampçılık geldi! hem çok sevdiğim doğa içinde olacağım hemde şehir hayatındaki canavarlıklardan bir nebze olsun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.