Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar Hani söylenirya kampta felan kullanmak için iyi bir uyku tulumu şart diye.Evet kesinlikle bu değişmez bir kural gibidir.Ama şöylede bir sorun vardır bütçe.Bende böyle bir sorundan müzdaribim doğrusu.Hal böyle olunca iş başa düşüyor.Ama önceden sormak lazım sonuçta iş başa düşsede buda...
Evet arkadaşlar bu sene haziran ayından ağustos ayına kadar bir tur düzenledim.Tur üzerine anlatımları zamanım olduğu sürece bloğumdan gün gün yayımlıyorum.Burdan anlatımlarımı okuyabilirisiniz.Eksikler ve temennilerinizi söylerseniz daha iyi bir yazım yayınlayabilirim.Saygılarımla sağlıcakla...
Merhaba değerli gezenbilir forum üyeleri.Forumda yeniyim bugüne kadar yoğunluğum nedeniyle sitelere pek fazla ilgilenemiyordum nasip bugüneymiş.Eğer konuyu yanlış yere açtım ise kusura bakmayın.Orta süreli bisiklet turlarına çıkan biriyim.Genelde konserve hazır yiyeceklerle besleniyorum.Lakin...