Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benım aracım 57 model tuzla bmc tm30 motoru ruhsata işli yani dizel geçiyor ford 2.0 benzinli motor atıcam tabi atabilirsem biraz arşatırdım kimin ne dediği belli değil nasıl bir prosedür gerekiyo dizelden benzinliye geçiliyomu geçiliyososa ne oluyo ona göre motor alıcam yardımlarınız ve ilginiz...
Arkadaslar 57 model tuzla jeepime sanziman aldim biraz arastirdim ama pek saglam bilgi bulamadim sanziman "ford t0096 gt" vede yine yazan "1013 tuzla" ana sanzimandada arazidede ayni yaziyor bu sanziman hangi jeepin sanzimaniydi 4 ileri full senkronize bir sanziman
Arkadaslar Benım 1957 Tuzla Jeepim var bmc motorlu enter şanzımanlı ağır diferansiyelli fakat ben yeni ford 2.5 turbo transit motoru ve 47,11 diferansiyel atmak istiyorumm sizce nasıl olurrr enter şanzıman ile