Arama sonuçlarınız

1. hasankaan

5.2 Yolda Giderken Stop Etme Sorunu

Herkese merhaba, 97 ZJ sahibiyim aracım yolda ilerlerken stop ediyor zaman zaman. Bunu benzinde de gazda da yapıyor. Biraz araştırdım Krank Sensörü ya da Rolanti Motoru diyorlar. Sizce ilk önce ne ile başlamak lazım? Rolanti motorunu temizletmek iş görür mü? Bir de Krank sensörü için MOPAR tak...

2. hasankaan

Ankara Çevresi Pazar Gezmesi

Herkese merhabalar, Pazar günü günübirlik bir gezi yapmayı planlıyorum. 97 model grand cherokee zj aracım var. Aracım stock off road vs değil ama hafif dağ bayır da dolanmak istiyoruz. sizin gibi gemiş görmüş abilerime danışmak istedim. Ankara çevresinde bu şekilde önerebileceğiniz bir yer var...
  3. hasankaan

Zj Için Ön Koruma Demiri Arıyorum...

Herkese merhabalar, 97 model zj sahibiyim. Aracımda daha önce takılı olan fakat aldığım kişi geri istediğinden vermek zorunda kaldığım ön demirden arıyorum. Altın sarısı sadece plaka kaplayan orjinal zj ön koruma demirini bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? Fotoğrafı da koyuyorum aşağıya...

4. hasankaan

97' Zj Yükseltme Önerileri

Merhaba, 97 model zj sahibiyim. aracımı 2 inch yükseltmeyi düşünüyorum. bunun için takoz uygulamasının yeterli olacağını söylediler;fakat güvenlik ve konfor açısından rough country set de etkili olabilir diyenler de var. Öncelikle sizin gibi bilgi sahibi kişilere danışmak istedim. öncelikle...
  5. hasankaan

Zj Guncel Yakit Tuketimi

Merbaha, 1997 Amerikan versiyon 5.2 ZJ sahibiyim. Aracimin suan guncel yakit tuketimi 235/70/16 kislik lastiklerle 130tl ile 270-280 km gidiyor durumunda. Yaklasik 46-47 kurus yakmakta. Sizlerin fikrini almak istedim normal midir ve sizlerin yakit tuketimi ne durumda? Tesekkurler..

6. hasankaan

1997-1998 Zj (5.2) Aranıyor

Herkese İyi günler, 1997 ZJ sahibiydim mecburiyetten satmam gerekti şuanda tekrar bir ZJ arıyorum. 1997 1998 model ZJ önerebilecek, ya da satılık aracı olan varsa iletişime geçerse çok sevinirim. İlanlara baktım baya uzun süredir de inceliyorum fakat aradığım gibi diri bir araç bulamadım...

7. hasankaan

Zj Yan Basamak Arıyorum

Merhabalar, 1997 model Grand Cherokee'm (ZJ) için orjinal yan basamak aramaktayım, bilgisi olan ya da aracından söken vs varsa haber verirseniz çok memnun okurum.
  8. hasankaan

Zj Ön Koruma Demiri

Arkadaşlar merhaba, geçenlerde Grand Cherokee ZJ mi sattım; WJ lere baktım fakat ZJ deki tadı alamayıp yine bir ZJ aldım. Aracıma ön koruma demiri takmak istiyorum, altın rengi sadece plaka kısmını kapsayan ön demirlerden. O demirden arıyorum bildiğiniz bulabileceğim bir yer varsa...
  9. hasankaan

2004-2005 2,7 Crd Grand Cherokee Yakıt Tuketımı

Iyi Aksamlar herkese, 2004 2005 bir 2.7 CRD Grand Cherokee almak uzereyim fakat yakitina dair suphelerim var, kullanan ya da bilenler varsa yakit tuketimi hakkinda bilgi verebilirse cok sevinirim, Tesekkurler herkese

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
2026 TEMU Promo Code

Çevrimiçi üyeler

Geri