Arama sonuçlarınız

1. keremkeke19

Disco Öneriniz? Bu Araç Nasıl?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-sahibinden-temiz-land-rover-discovery-2.seri-2.5-td5-motor-193789029/detay/ km çok yüksek geldi. bu aracı araziye uygun hale getirmeyi düşünüyorum ne dersiniz?

2. keremkeke19

Pajero 2.6 Nasıl?

arkadaşlar discovery 1 den bu araca geçmeyi üşünüyorum? ne kadar eder? performansı nasıldır? biraz biklgi verir misiniz? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-degerini-bilene-col-kaplani-takas-olur-157616557/detay/
  3. keremkeke19

3.9 V8 Olanlar Çok Kolay Bir Yardım! Buji Sıralaması

arkadaşlar distributor temizliği yaptım fakat buji sıralaması sitelerde bulduğum sıralama şeması olmadı. aracı çalıştıramadım. bu motor aracı olanlar sıralamaya bakıp yazabilirler mi?

4. keremkeke19

Discovery 1 3.9 V8 Egzantrik Ve Krank Sersör Yeri?

arkadaşlar aracımdaki teklemeyle ilgili egzantrik ve krank sensörlerinden şüphem var. motorun neresinde oluyor bunlar?
  5. keremkeke19

Lpg Takılı Discovery 1 İçin Hangi Buji?

aracımın bujilerini değiştireceğim fakat hangi buji daha uygun olacak seçemedim? sitelerden baktığım kadarıyle en uygunları ngk bpr6eIX ngk bp6es bosch wr8dcx championm n11yc siz hangisini kullanıyorsunuz? aracımda tekleme sorunu var ve yakıt biraz fazla

6. keremkeke19

Ateşeleme Sorunu Acil Yardım Lütfen !!

marşa basıyorum ateşleme yapmıyor fakat tam kontağı kapatırken ateşleme yapıyor. bu sorun neden olur? buji kabloları bobin vs bakarak bu sorunu anladık

7. keremkeke19

Discovery 1 Rölanti, Boğulma,tekleme Sorunu

1-yaklaşık 1 ay önce 98 model discovery 1 3,9 v8 aldım fakat araçta tekleme sorunu var. araba 1-2-3. viteslerde yani yavaş gittiğimde ayağımı gazdan çektiğimde veya gaza az bastığımda sürekli tekliyor. 2-araç ısındığında rölanti sorunu başlıyor. durduğumda devir saati 2 binlerde ,gaza biraz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri