Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her kullandıktan sonra motoru kontrol ederim ben ve bu aralar dikkat ediyorumda radyatörde basınç oluşuyo devirdaimden gelen hortum şişiyo ve ertesi gün bile motor soğukken açsam bile kapağı sanki kola fanta asitli bir şey açıyomuşum gibi fıslıyo kapak bunun nedeni ne olabilir ?
Bir arkadaşım benim arabamdan heveslenerek jeep almak istedi fakat willys de alabilirim dedi,ben arabamı hurda şekilde vergi borcuna karşılık emekli albaydan alıp topladım ve oda aynı şekilde hurdadan alıp kendi toplamak istedi ve gittik bir kaç tane baktık ama çoğu araç bana farklı geldi dedim...
Arabadan cikcik bi ses geliyo yağsız kalmış menteşe gibi ön camı indirmiştim bir kaç kere acaba vidalarından mı geliyor dedim sıktım iyice ses kesilmedi her yere baktık bulamadık kaloriferin vidaları gevşemiştir dedik oda değil arabayı 2 yıl önce komple sıfırdan topladım 4000 km yaptım daha...
Arabadan cikcik bi ses geliyo yağsız kalmış menteşe gibi ön camı indirmiştim bir kaç kere acaba vidalarından mı geliyor dedim sıktım iyice ses kesilmedi her yere baktık bulamadık kaloriferin vidaları gevşemiştir dedik oda değil arabayı 2 yıl önce komple sıfırdan topladım 4000 km yaptım daha...