Arama sonuçlarınız

1. Defender.Wolf

2500w 12vdc 220vac Çevirici İnverter

2500W 12VDC 220VAC Çevirici İnverter - Yedek Parça ve Aksesuarlar sahibinden.com'da - 423758891

2. Defender.Wolf

Sherpa İle Aranızdayım

Nihayet biz de bir Defender emanetçisi olduk,adını Himalayalı dağcı ve taşıyıcılara verilen SHERPA ismini uygun gördüm..Zirvelere çıkması umuduyla:)) kendisi düz dizel,High Capacity Pick Up,pek muhtemel askeriye den çıkma,motoru kupası iyi vaziyette,direksiyon da boşluk mevcut,ısı ve ses...
  3. Defender.Wolf

Biraz Neşelenelim

Malum siteye her baktığım da tebessüm ettiren bir kaç ilan buluyorum,işte bunlardan bir kaçını paylaşmak istedim,başlıklara özellikle dikkat! keyifli mutlu haftasonları.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-son-amerikali-182543497/detay...

4. Defender.Wolf

Kiralık Def Aranıyor

Sayın abilerim,üstadlar ve arkadaşlar, Uzunca bir süredir Defender sevdalısıyım,bir türlü almak nasip olmadı,vaktini ve naktini bekliyoruz..yine çok uzun bir süre önce yalnızca bir kez koltuğuna oturabilip,sürüş deneyimini yaşamıştım. 97den beri ehliyetim var ve gönül rahatlıyla iyi bir şöförüm...
  5. Defender.Wolf

Düz Dizel Motorların Rektifiyesi

Merhabalar, Düz dizel defenderlar ortalama kaç km sonra rektifiye ister?malum sitede bir ilan var araç çok temiz gözüküyor ama 504.000 de,ne dersiniz rektifiye ister mi? Saygılar,

6. Defender.Wolf

Satılık 91model Çok Temiz 205 Junior

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-cok-temiz-148456782/detay/ Araç çok iyi durumda orjinal124.000km de ,vergisi düşük,yakıt tüketimi çok az..

7. Defender.Wolf

Defender 2,5 Düz Dizeller Hakkında

Selamlar, gezenbilir 'in forum sayfalarında yaptığım araştırmalar sonunda 2,5 düz dizel 110 kasa bir Defender almaya karar verdim.Bu kararım da en etkili faktör;çoğu kişinin en az sorun çıkaran model olduğu doğrultusundaydı. İlk etapta 2. aracım olarak yalnız hafta sonları ve off road aracı...
  8. Defender.Wolf

Aranıza Yeni Katıldın,tüm Aileye Selam Olsun

Merhaba LR ve Defender ailesi, Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Aranıza yeni katılmanın heyecanı ve sevinci içindeyim, 15yıl evvel başlayan bir tutkunun kıvılcımları tekrar ateşlendi ve umarım tez zamana bir Defender sahibi olup,yollarda ve doğada aranıza katılacağım. Fazla bir off road...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri