Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam dostlar. 2.7 crd aracımın arka sol kapısı kapalı olduğu halde tavan konsolunda açık uyarısı veriyor. Haliyle bu uyarı kapanmadığı için menü içeriğini göremiyorum. Servise gittiğimde Front Control Beyni değişmesi gerekmiş. Bu beyin sağ ön kapı içerisinde mi. Çıkmasını araştırdım ancak henüz...
Yaz döneminin son günlerini yaşadığımız şu dönemde komşularımız ile birlikte Uludağ'ın zirvesinde bulunan göller gölgesine piknik yapmak için yola çıktık. Kestel'e bağlı Alaçam Köyünde 3. aracımız binek araç olduğundan köy kahvesi önünde pak ederek 2 araç ile yola devam ettik. Köyün çıkışında...
Beyler aracı aldığımdan beri resimde ki jelatin etiketin ne anlama geldiğini ne işe yarayıp yaramadığını hep merak etmiştim. 4 kapıda da bu etiket var. Kapıda ki Kilit bölmesinin hemen altında deliği kapatmak için yapıştırılmış. Bu nedir...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selam değerli dostlar. Bu sene çok istediğim 12 Günlük (Yayla ve kültür ) İstanbul - Karadeniz - Batum - İstanbul gezimi seneye ertelemek zorunda kaldım. Bu gezi için oluşturduğum Rota Planlamasını belki sizlerin de işine yarayabileceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim. Rota ve Plan 12 günlük...
Değerli dostlar, bu konu başlığında, Cherokee ve Grand Cherokee Model tüm serilerini kapsayan araçlarımızda yaptığımız değişiklikleri detaylı bir şekilde fiyatına kadar paylaşımda bulunalım istedim... Bu şekilde yapıldığı zaman bütün hepsi tek bir konu altında toplanır ve bilgilere daha kolay...
Bugün Basında çıkan habere göre;
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, bazı vergi kanunlarında değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısının görüşmeleri devam ederken verilen bir önerge ile MTV'deki artış oranı düşürüldü.
Tasarı, yeni yıldan itibaren tüm araçların MTV oranlarında yüzde 40'lık...
Geçtiğimiz hafta Karadağ bölgesine gittik. Bandırma'dan başlayıp dağ boyunca deniz kenarından rüzgar gülleri arasından devam edip kestane ağaçlarından dökülen kestaneleri topladık. En son Karacabey'ün en uç noktasına kadar ilerleyip deniz ile bütünleştik. Ve karşımıza Yaban Hayatı Koruma...
Değerli dostlar. Geçtiğimiz hafta enjektör bakım ve ayarı yaptırdım. Tabi bunun için motor, kulaklarından aşağıya indirildi. Bu sebep ile motora bağlı olan bir çok bağlantı söküldü. 5. enjektör o şekilde yerinden çıktı. Daha sonra motor tekrar toplandı. İlk gün anlamadım ancak ikinci gün aracın...
Arkadaşlar konuya resim yükledikten sonra son kontrol yapmak için Özizleme yapınca ana konuda resim yerine "123456789 eklentisini görüntüle" notu beliriyor. Böyle olunca konuyu okeyleyince resimler çıkmıyor link olarak çıkıyor. Aslında istediğim link değil resimin görseli. Ancak bir kaç konu...
Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, sabah saatlerinde Fox TV'de katıldığı televizyon programında söylediği ve sosyal medyada gündem olan "Yüzde 40 MTV zammı 2018'de yeni alınacak sıfır arabalar için geçerli" sözlerini düzeltti. Şimşek zammın herkes için geçerli olduğunu söyledi...
Arkadaşlar günaydın. WJ kasa 2.7 crd aracım için enjektör tedariği ve fiyat bilgisi istiyorum Nette çok araştırdım ancak sağlıklı bir sonuca ulaşamadım. Bu parçayı Online olarak nereden temin edebilirim. Ya da iletişim kurabileceğim bir firma var mı. Ve güncel fiyatı nedir. Bilgisi olan...
Arkadaşlar malum.. Bir çoğumuzun aracı yüksek silindirli. Buna paralel olarak MTV ler de yüksek oluyor. Bugün basında çıkan bir habere dayanarak; Maliye Bakanı Naci Ağbal ın açıklamaları şu şekilde..
Binek otomobillerin motorlu taşıtlar vergisini gelecek seneden itibaren yüzde 40...
Ailemizin yeni üyesine ait görseller.
Amcam seneler önce Amerikan yapim 4.7 V8 almisti. O günden beri hep aklımdaydı. Zamanı gelince blr tane ben de sahip olacagim demistim. O gun 20 gun onceymis. Hayirlisi ile sonunda evlada kavuştuk
Selam arkadaşlar.
2005 Model Limited Vision aracım var. Üzerinde orijinal 17 lik jant ve 235 / 65 / 17 ölçülerinde standart lastik var. Ben lastiklerimi A/T ye çevirmek istiyorum. Ancak aracın yüksekliği ile oynamadan Orijinal haliyle de kalmasını istiyorum. Max kaç ölçülerinde A/T lastik...
Selam Arkadaşlar. Bi kaç gun önce arza kodunu ögrenmek için kontak açma kapama kombinasyon yaptım. Kodlarİ ögrendim ancak iç aydınlatma sistemi o andan itibaren çalışmadı. Kumandaya basınca otomatik açiliyordu açılmadı. Daha sonra içeriden simidin altındaki koldan açmayı denedim gene açılmadı...
Selam arkadaşlar. Bugün forum konularında arıza kodu öğrenmeyi araştırdım. Eve geldiğimde kendi aracımda denedim. Araç 2005 model WJ kasa. Kontak kombinasyonu sonucu başlıkta da belirttiğim gibi P0640 ve P0320 arıza kodu uyarısı verdi. Bunların anlamı nedir. Saygılarımla
Tapatalk kullanarak...
Arkadaşlar Merhaba. 10 gün önce WJ kasa 2,7 Crd aldım. Benim sorum şu. Bu araçlarda Baskı balata var mı. Araştırmalarıma göre var. Daha önce manuel vites araç kullanıyordum. Baskı balata sıyırmak nedir bilirim. Yeni aldığım aracı kullanırken kalkış anında bir miktar devir yükseliyor araç öyle...