Arama sonuçlarınız

1. engyzc

Jeep Wj Arka Sol Kapı Açık Uyarısı

Selam dostlar. 2.7 crd aracımın arka sol kapısı kapalı olduğu halde tavan konsolunda açık uyarısı veriyor. Haliyle bu uyarı kapanmadığı için menü içeriğini göremiyorum. Servise gittiğimde Front Control Beyni değişmesi gerekmiş. Bu beyin sağ ön kapı içerisinde mi. Çıkmasını araştırdım ancak henüz...

2. engyzc

Komşular Ile Uludağ Göller Bölgesi Gezisi

Yaz döneminin son günlerini yaşadığımız şu dönemde komşularımız ile birlikte Uludağ'ın zirvesinde bulunan göller gölgesine piknik yapmak için yola çıktık. Kestel'e bağlı Alaçam Köyünde 3. aracımız binek araç olduğundan köy kahvesi önünde pak ederek 2 araç ile yola devam ettik. Köyün çıkışında...
  3. engyzc

Bu Nedir. Ne Işe Yarar..

Beyler aracı aldığımdan beri resimde ki jelatin etiketin ne anlama geldiğini ne işe yarayıp yaramadığını hep merak etmiştim. 4 kapıda da bu etiket var. Kapıda ki Kilit bölmesinin hemen altında deliği kapatmak için yapıştırılmış. Bu nedir... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. engyzc

12 Günlük İstanbul - Karadeniz - Batum - İstanbul Rota Planlama

Selam değerli dostlar. Bu sene çok istediğim 12 Günlük (Yayla ve kültür ) İstanbul - Karadeniz - Batum - İstanbul gezimi seneye ertelemek zorunda kaldım. Bu gezi için oluşturduğum Rota Planlamasını belki sizlerin de işine yarayabileceğini düşündüğüm için paylaşmak istedim. Rota ve Plan 12 günlük...
  5. engyzc

Alınık 245/65 R17 A/t Lastik.

Temiz kullanılmış 245/65R17 AT lastik arıyorum.. Saygılar.

6. engyzc

Ne Yaşadin…ne Yaptin… Ne Tuttu…

Değerli dostlar, bu konu başlığında, Cherokee ve Grand Cherokee Model tüm serilerini kapsayan araçlarımızda yaptığımız değişiklikleri detaylı bir şekilde fiyatına kadar paylaşımda bulunalım istedim... Bu şekilde yapıldığı zaman bütün hepsi tek bir konu altında toplanır ve bilgilere daha kolay...

7. engyzc

Mtv Artış Oranları %40'tan %25'e Çekildi..

Bugün Basında çıkan habere göre; TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, bazı vergi kanunlarında değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısının görüşmeleri devam ederken verilen bir önerge ile MTV'deki artış oranı düşürüldü. Tasarı, yeni yıldan itibaren tüm araçların MTV oranlarında yüzde 40'lık...
  8. engyzc

Karadağ / Karacabey.. Kestane Topladık..

Geçtiğimiz hafta Karadağ bölgesine gittik. Bandırma'dan başlayıp dağ boyunca deniz kenarından rüzgar gülleri arasından devam edip kestane ağaçlarından dökülen kestaneleri topladık. En son Karacabey'ün en uç noktasına kadar ilerleyip deniz ile bütünleştik. Ve karşımıza Yaban Hayatı Koruma...
  9. engyzc

Wj 2.7 Crd Turbo Hk.

Değerli dostlar. Geçtiğimiz hafta enjektör bakım ve ayarı yaptırdım. Tabi bunun için motor, kulaklarından aşağıya indirildi. Bu sebep ile motora bağlı olan bir çok bağlantı söküldü. 5. enjektör o şekilde yerinden çıktı. Daha sonra motor tekrar toplandı. İlk gün anlamadım ancak ikinci gün aracın...

10. engyzc

Resim Yüklenince Ön Izlemede " ......... Eklentisini Görüntüle" Uyarısı Hk.

Arkadaşlar konuya resim yükledikten sonra son kontrol yapmak için Özizleme yapınca ana konuda resim yerine "123456789 eklentisini görüntüle" notu beliriyor. Böyle olunca konuyu okeyleyince resimler çıkmıyor link olarak çıkıyor. Aslında istediğim link değil resimin görseli. Ancak bir kaç konu...

11. engyzc

Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Mtv Zammı Açıklaması..!!!

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, sabah saatlerinde Fox TV'de katıldığı televizyon programında söylediği ve sosyal medyada gündem olan "Yüzde 40 MTV zammı 2018'de yeni alınacak sıfır arabalar için geçerli" sözlerini düzeltti. Şimşek zammın herkes için geçerli olduğunu söyledi...
  12. engyzc

Wj 2.7 Crd Enjektör Nerede Satılıyor.

Arkadaşlar günaydın. WJ kasa 2.7 crd aracım için enjektör tedariği ve fiyat bilgisi istiyorum Nette çok araştırdım ancak sağlıklı bir sonuca ulaşamadım. Bu parçayı Online olarak nereden temin edebilirim. Ya da iletişim kurabileceğim bir firma var mı. Ve güncel fiyatı nedir. Bilgisi olan...

13. engyzc

2018'de Mtv'ye %40 Zam Geliyor..!!!

Arkadaşlar malum.. Bir çoğumuzun aracı yüksek silindirli. Buna paralel olarak MTV ler de yüksek oluyor. Bugün basında çıkan bir habere dayanarak; Maliye Bakanı Naci Ağbal ın açıklamaları şu şekilde.. Binek otomobillerin motorlu taşıtlar vergisini gelecek seneden itibaren yüzde 40...
  14. engyzc

Yeni Evlat.. 2005 Wj 2.7 Crd..

Ailemizin yeni üyesine ait görseller. Amcam seneler önce Amerikan yapim 4.7 V8 almisti. O günden beri hep aklımdaydı. Zamanı gelince blr tane ben de sahip olacagim demistim. O gun 20 gun onceymis. Hayirlisi ile sonunda evlada kavuştuk
  15. engyzc

Alınık 245/70/17 A/t Lastik..

Arkadaşlar aracım için temiz 245/70/17 A/T lastik arıyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. engyzc

Grand Cherokee 2.7 Crd Chip Yazılım Mı, Yoksa Modül Mü

Arkadaşlar Kendi aracına chip uygulayan var mı ?... Veya RaceChip modülü takıp kullanan var mı. Var sa yorumlarını paylaşabilir mi..
  17. engyzc

G.c. 2005 Wj Kasa A/t Lastik Seçimi Hk.

Selam arkadaşlar. 2005 Model Limited Vision aracım var. Üzerinde orijinal 17 lik jant ve 235 / 65 / 17 ölçülerinde standart lastik var. Ben lastiklerimi A/T ye çevirmek istiyorum. Ancak aracın yüksekliği ile oynamadan Orijinal haliyle de kalmasını istiyorum. Max kaç ölçülerinde A/T lastik...
  18. engyzc

Wj Kasa İç Aydİnlatma Hk.

Selam Arkadaşlar. Bi kaç gun önce arza kodunu ögrenmek için kontak açma kapama kombinasyon yaptım. Kodlarİ ögrendim ancak iç aydınlatma sistemi o andan itibaren çalışmadı. Kumandaya basınca otomatik açiliyordu açılmadı. Daha sonra içeriden simidin altındaki koldan açmayı denedim gene açılmadı...

19. engyzc

2005 Wj Kasa P0640 Ve P0320 Arıza Kodu Hk.

Selam arkadaşlar. Bugün forum konularında arıza kodu öğrenmeyi araştırdım. Eve geldiğimde kendi aracımda denedim. Araç 2005 model WJ kasa. Kontak kombinasyonu sonucu başlıkta da belirttiğim gibi P0640 ve P0320 arıza kodu uyarısı verdi. Bunların anlamı nedir. Saygılarımla Tapatalk kullanarak...
  20. engyzc

2005 Wj 2.7 Crd Baskı Balata

Arkadaşlar Merhaba. 10 gün önce WJ kasa 2,7 Crd aldım. Benim sorum şu. Bu araçlarda Baskı balata var mı. Araştırmalarıma göre var. Daha önce manuel vites araç kullanıyordum. Baskı balata sıyırmak nedir bilirim. Yeni aldığım aracı kullanırken kalkış anında bir miktar devir yükseliyor araç öyle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri