Arama sonuçlarınız

1. Legendary7801

Nissan Terrano R20 1997 Araç Yenileme

Selamlar. Yaklaşık 4 sene önce diğer aracımız olan Nissan D21 i yenilemiştik, şimdi hem D21 tek kabin olup ailece yetmediği için hemde ben Ankarada otomotiv mühendisliği kazandığımdan Ankarada bir araç ihtiyacı duyduğumdan bir arayış içindeydim, önce T4 kasa Wv Transporter alıp at lastik biraz...

2. Legendary7801

Güncel Defender Fiyatları Nasıl?

herkese selamlar. Aklımızda 110 kasa 5 kapı defender alma fikri var (4 gündür) bu 4 günde baya bi araştırma yaptım fakat fiyatların çok değişkenlik gösterdiğini gördüm eğer ortalama bi fiyat öğrenebilirsem bütçemiz dahilinde okullar kapandığı zaman almayı planlıyoruz. Aradığımız araç düz dizel...
  3. Legendary7801

6x137.9 Jant Lastik Arıyorum

Merhabalar 1986 Nissan D21 e 6x137.9 15-16 jant çamur lastiği arıyorum tek lastik varsa 15 jant olmalı, tek jant ve tek lastik de alabilirim. Jantların ortasında porya kilidi olduğundan delik olmalı. Gri renk toyota hiluxların orjinal jantına benzer birşeyler arıyorum

4. Legendary7801

Nissan D21 1986 Araç Yenileme

Merhabalar. Uzun süredir aklımda olan projeye bu yazın başında ancak başlayabildim. Aracım nissan d21 1986 (navaranın ilk kasası) 4x4 2.4 düz dizel motora sahip. Aracımın elektrik sistemi berbattı birkeresinde arazide araç kısadevre sonucu alev aldı yangın söndürme tüpü olmasa yanıp...
  5. Legendary7801

Dizel Devir Saati

Herkese iyi forumlar. Aracım Nissan D21 1986 aracın orjinalinde devir saati bulunmakta fakat bu devir saati çalışmıyor elektrik sistemi çok oynanmış bütün tesisatı baştan çekeceğim fakat bu devir saatinin müşirini bir türlü bulamadım baktım alternatörden alır falan diyorlar nasıl oluyor o motor...

6. Legendary7801

Nissan 1986 D21 4x4 Kullanan Varmı?

Bu araçdan kullanan varmı sd25 motorlu olanından

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger