Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, kaç zamandır dikkatimi çekiyordu ama bir türlü vaktim olmamıştı uğraşmaya. Bugün acaba ön farların önündeki farlara su fışkırtması için konulan memeler çalışıyor mu diye uğraştım biraz ama bir türlü ön farlara yıkama suyu fışkırtamadım. Süs için koymuş olamazlar herhalde...
Merhabalar, 2007 model navarlarda mp3 v.s cihazları kullanabilmek için aux girişi yok mu? Ya da varsa ben mi bulamadım?. Diğer sorun ise aracı aldığım kişi farlara beyaz ampul takılmış. Yağışlı havalarda hiç iyi göstermiyor. Yeni ampul almak istiyorum. Ne tavsiye edersiniz?.
merhaba, arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2007 model LE Versiyonu navara aldım. Araç temiz olduğu için direksiyondaki düğmelerin çalışmamasını önemsemedim. Ancak aldıktan sona servise yağ değişimi için gittiğimde sorduğumda direksiyon spirali değişecek 1150 tl maliyeti var dendi. İzmirliyim...