Arama sonuçlarınız

1. Faruk PİŞUR

El Yapımı Harita .

merhabalar ; biryerler de yapılışını okuduğum , harita yapma usulünü denedim bugün . kendi haritasını kendisi yapmak isteyenler için güzel bir yöntem . öncelikle gitmek istediğimiz bölgenin haritasını internetten buluyoruz , zirve dağcılık kulübünün sitesinde birkaç harita var ben oradan...

2. Faruk PİŞUR

5 Mevsim Çadır

merhaba arkadaşlar ; 350 - 400 tl gibi bir bütçem var bu fiyata 5 mevsim çadır alabilirmiyim , bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim .. teşekkürler
  3. Faruk PİŞUR

Yardım Lütfen .

merhaba arkadaşlar ; husky çadır almayı düşünüyorum yanlız 2 ürün beğendim birinin fiyatı diğerinden 100 tl gibi daha fazla . ikisi arasındaki farkı nasıl ayırt edebilirim veye bu ürünler hakkında bilgisi tecrübesi olan varmı ...

4. Faruk PİŞUR

Kaçkarlar

ülkemizin cennet köşelerinden , doğa severlerin vazgeçilmez rotası kaçkarlar . haziranda yapmayı planladığım 1 haftalık bir macera için gitmeyi düşünüyorum ayder yaylasından başlayıp , çeymakçur ardından kavron yaylasından dooğru kaçkarlara yürümek ,kamp kurmak ve bol bol fotoğraf çekip doğanın...
  5. Faruk PİŞUR

Kamp Malzemelerinde Marka Seçimi ..

arkadaşlar merhaba , çantamı ve uyku tulumumu değiştirmek istiyorum ancak markalar konusunda pek bilgiye sahip değilim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri