Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bilgilendirmek istedim. traksiyoner akü üreticisi ve ithalatçısıyım. ihtiyacınız dahilinde bu ürünle ilgili yardımcı olabilirim. bunun dışında ikinci el starter akümülatörlerimiz de mevcuttur. ilgilenen mesaj atabilir.
arkadaşlar ihtiyacınız olabilir diye bilgilendirmek istedim. traksiyoner akü üreticisi ve ithalatçısıyım. elimizde ikinci el starter akümülatörler de bulunmaktadır. ihtiyaç dahilinde mesaj atabilirsiniz.
Sosyal ağlarda araştırdım ama İstanbul çevresinde kamp organizasyonu yapan bir grup göremedim. Böyle bir etkinlik mevcut mu? Daha önce hiç kamp yapmadığım için deneyimli birileriyle birlikte başlangıç yapmak mantıklı olur diye düşünüyorum.
98 model samurai sahibiyim. İlk sahibi lpg tankını içeri almamak için özel olarak 10lt benzin deposu ve 20 lt lik lpgtankını aracın altına yerleştirmiş.arazide bu yakıt yeterli olur mu?