Arama sonuçlarınız

1. F

Kişisel Galeri (Foorkyng)

Çok uzun zaman olmuştu, geri döndüm bu sefer fotoğraflarımla ;)

2. F

Nikon D90 18-105mm Lens İle Yere Düştü

İşin ilginci ise makine çantasında idi değerli dostlarım ve objektif takılı idi. Objektif kapağı filtrenin içine giriyor ve kırıyor o da objektifin camını cok kucuk deliyor. Sonuç olarak bulanık ve cep telefonu ile ceklmis fotoğraflar çekiyorum. Sıkıntı nereden olabilir, bilginizi ve...
  3. F

Partire Per Pippa... Set Out For Pippa... Pippa İçin Düş Yola...

BARIŞ İÇİN OTOSTOP . . . Barışın gelini, yaşanabilir bir dünya için, o hiç bitmeyen umudumuzun gelini Pippa için, yürümeye devam ediyoruz . . . 11 NİSAN 2009 CUMARTESİ GÜNÜ İSTANBUL'DAN YÜRÜMEYE BAŞLIYORUZ VE PİPPA'NIN ÖLÜ BULUNDUĞU GÜN OLAN 12 NİSAN PAZAR GÜNÜ'NDE BALLIKAYALAR/GEBZE...

4. F

Çanakkale Gezisi (5-6 Nisan)

ÇANAKKALE GEZİSİ DEĞERLİ GEZENBİLİR ÜYELERİNİ DE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ . . . 5 NİSAN 2008 CUMARTESİ SABAH Hep birlikte kahvalti ve tanisma :) Çimenlik Kalesi, Yalı Hanı, Kordon ve Çanakkale'deki önemli gezilesi görülesi yerlerde şehir turu, ÖĞLEDEN SONRA Truva Antik...
  5. F

Çok Eskilerden . . .

Çanakkale'den sonra Konya ile devam ediyorum ;)

6. F

Çok Eskilerden . . .

Yoğun uğraşlar sonucu derlediğim arşivimden Çanakkale fotoğrafları ;)

7. F

"Altın"cı Filo 27 Ekim'de Çanakkale'de Denize Dökülüyor ! ! !

Kaz Dağları'nın altını üstüne getiren talancı zihniyete karşı 27 Ekim Cumartesi saat 13:00'de Çanakkale Cumhuriyet Meydanı'ndaki büyük mitingde buluşuyoruz. Ali Furkan Oğuz alifurkanoguz@gmail.com 5333900254
  8. F

Greenpeace...Sevdiklerinize ‘Nuh’un Gemisi’nde Yer Ayırtın...

Dünyamız, fosil yakıt bağımlılığından bitap düşmüş, yokuş aşağı iklim felaketine sürükleniyor. Greenpeace kendi eillerimizle yarattığımız yaklaşmakta olan felaketi hatırlatmak için umudun ve uyarının işareti ve sembolü Nuh’un Gemisi’ni Ağrı Dağı’na inşa ediyor. Nuh’un Gemisi, iklim...
  9. F

Sizin İçin Rakı Neyi İfade Eder

ve tercih ettiğiniz rakı nedir ?

10. F

Whisky . . .

Whisky 1980 yılında Kamil Özaydın tarafından kuruldu. Topluluğun amacı Türkiye'de eksikliği duyulan rock müzik kültürünü geniş kitlelere ulaştırmaktı. Tüm maddi ve manevi güçlüklere rağmen topluluk çalışmalarını aralıksız sürdürerek günümüze ulaştı. 1982 yılında TRT denetiminden geçen "Bak biz...

11. F

Kramp . . .

http://www.youtube.com/watch?v=UdtnWmMj62g http://www.youtube.com/watch?v=S0KIIPTbThA&mode=related&search= KRAMP . . . Grup 1984 yılında Nezih ONUR (Bas Gitar/Vokal), Doğan SAKİN (Gitar/Vokal) ve İdris TÜBCİL (Davul), tarafından kuruldu. Daha sonra gruba Ahmet KARAFERYA (Vokal) de eklendi...
  12. F

Dr. Skull . . .

Bir zamanlar "Dr.Skull" vardı arkadaşlar hatırlar mısınız???...

13. F

Dijital Compact Makine Konusunda Yardımınıza İhtiyacım Var :)

Arkadaşlar merhaba Digital compact makine almak istiyorum 3 model arasında kaldım. Yardımcı olabilirseniz gerçekten çok sevinirim. Nikon Coolpix L3 Dijital Fotoğraf Makinesi - 1 Gb. Sd. Kart Hediyeli 246,56 YTL...
  14. F

Doğada Kamp Yerleri

Arkadaşlar deneyimlemiş olduğunuz, doğadaki kamp yerlerini paylaşır mısınız :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,005
Kayıtlı Üye Sayımız
166,753
Kaydolan Son Üyemiz
galaksiseo06

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri