Arama sonuçlarınız

1. takimeros

Çadır Seçiminde Yardıma İhtiyacım Var

Merhaba, kamp ve doğa meraklısı birisi olarak kendi teçhizatımı oluşturma amacındayım. Fakat çadır seçiminde çok kararsız kaldım. Ankara' da yaşıyorum, internetten bir kaç model hoşuma gitti fakat seçim yapamadım. Konuya hakim abiler, arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? -1- decathlon un kolay...

2. takimeros

Satılık Regatta Rmf159 Bot 46 Numara (sıfır)

Merhaba, Sıfır hiç kullanılmamış 46 numara Regatta Formation Mid XLT Bot RMF159 botumu satıyorum. Ankara' dan almayı düşünen arkadaşlara elden teslim edebilirim. fiyat: 100 tl. 0554-786-13-85 gökhan ürün detayları; Read more...
  3. takimeros

Satılık Dolomite Cinquantaquattro Low 45 Num. Ayakkabı (sıfır)

Merhaba, Sıfır hiç kullanılmamış 45 numara Dolomite Cinquantaquattro Low ayakkabımı satıyorum. Ankara' dan almayı düşünen arkadaşlara elden teslim edebilirim. fiyat: 100 tl. 0554-786-13-85 gökhan ürün detayları; http://www.n11.com/dolomite-cinquantaquattro-low-canvas-ayakkabi-P16098141

4. takimeros

Satılık 40 Lt Quechua Çanta (forclaz 40)

Merhaba, Aralık 2013 tarihinde aldığım 10 yıl garantisi bulunan (ürün faturası mevcuttur) sırt çantamı satıyorum. Ürün yalnızca 1 defa 18 günlük bir görevde kullanıldı, onda da sadece otel odasında durdu arazi hiç görmedi desek yeridir. Üründe herhangi bir yırtık, sökük, defo, kir, leke...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri