Arama sonuçlarınız

1. enisfb

P1491 Hata Kodu Jeep Cherokee Xj

Arkadaslar p1491 hata kodu nedir acaba bilgisi olan var mi?

2. enisfb

Xj Cam Ruzgarligi Ve Tavan Sepeti

arkadaslar makul mantikli fiyatlara bu urunleri ariyorum ikinci elde olabilir temiz olsun yeter.
  3. enisfb

Istavroz Dislisi 31.8 Mm

Arkadaslar merhaba aracimla donuslerimde arka lastiklerimden gelen ses neticesinde diferansiyelimizi actik ve istavroz dislisinde asinma oldugunu gorduk. Neyse yenisini siparis ettik hemde iki defa ancak parcalar uyumlu gelmedi. Bana gelen istavroz dislileri 30.9 mm geliyo fakat benim disliler...

4. enisfb

Diferansiyel Model Ve Istavroz Disli Olcusu Yardimi..

arkadaslar merhaba 1998 model kare kasa aldim bikac ay once ve arac hakkinda hergun yeni bisey ogreniyorum. Bugun ogrendigim seyse arka diferansiyelimin kare kasanin altindaki orjinal diferansiyel olmadigi. Ancak hangi model oldugunuda bulamiyoruz. İstavroz dislileri ve plakalarin degismesi...
  5. enisfb

Skyjacker 3' Amortisor

arkadaslar merhaba aracimda 3' skyjacker marka yukseltme var sag on taraf cukura dusunce kutleme yapiyor. Ses rahatsiz edici boyutlara ulasmak uzere. Amortisoru degistirmek istiyorum artik yardimci olabilecek kimse var mi?

6. enisfb

Np242 J Arazi Şanzuman Dişlileri

arkadaşlar dişliler için yardımlarınızı bekliyorum

7. enisfb

Cherokee Np242 J Arazi Şanzıman Dişlileri Lazım!!

herkese iyi akşamlar.. Yeni aldığım 1998 model cherokee 4.0 limited aracımın uzun uğraşlar sonunda arazi şanzımanında resmini attığım dişlerinde sorun olduğunu anladık.
  8. enisfb

1998 Cherokee 4.0 Limited Ağır Takviye Hakkında

herkese iyi akşamlar. Ben aranızda eniyim geçen gün aracımla ilk defa yayla turu yaptık aracımla kara girdimde veya çapraza düştüğümde araç bazen çok kasıldığında önden çekmeyi bırakıyor acaba bir problem mi var yoksa otomatik şanzumandan mı anlayamadım. Bilenler varsa ilgilenirse çok sevinirim..
  9. enisfb

1998 Cherokee 4.0 Limited Alt Denge Kolları

herkese iyi akşamlar.. Ben aracıma uygun çıkma alt denge kolları arıyorum. Var olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim..

10. enisfb

33/10.5 15 At/mt Çikma Lastik

ARKADAŞLAR MERHABA XJ ARACIMA ÇIKMA TEMİZ VE UYGUN LASTİK BAKIYORUM VARSA ELİNDE FAZLALIĞI OLAN ARKADAŞLAR MESAJLARI BEKLİYORUM.

11. enisfb

1998 Cherokee 4.0 Yağ Degisimi

Arkadaşlar merhaba ve bende gercek anlamda kendime ait olan ilk offroad aracimi almis bulunmaktayim. Kahramanmarasta bi kardesimizden 1998 model 4.0 xj hayirli olur ins bana. Uzun ve birazda mesakatli bi yolculuktan sonra memleketimize geldik yeni aracimizla ve bakimlari icin filtrelerin...
  12. enisfb

Cherokee 4.0 1997 Ve Üzeri Aranıyor..

Arkadaşlar merhaba ben temiz ezilmemiş bir kare kasa arıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar lütfen yazsın..

13. enisfb

Durango!!!

merhaba abilerim kardeşlerim arkadaşlarım.. Ben 1998 model bi durango gördüm sahibindende ve bayıldım tipine ama kafama takılan sorular var. Yedek parça arıza vs gibi.. Bu arabaların km leri 150.000 200.000 arası ama malum bu araçlar abd arabası yani mil mi yoksa km mi bunlar? Arazi şanzuman vs...
  14. enisfb

Alternatif Turbo Motor

Defender ıma alternatif turbolu motor arıyorum. Elinde olanlar fiyatlarıyla beraber yardımcı olabilirse sevinirim
  15. enisfb

Defender Pick Up Panzorot

Arkadaslar herkese iyi geceler.. Ben sifir yada temiz ikinci el kapi panzorotu bakiyorum aracima yardimci olabilirseniz sevinirim..

16. enisfb

91 Model Dizel Defender İcin Mars Dinomosu

Merhaba. Bozulan mars dinonom yerine valeo yada bos dinomo aramaktayim. Yardimci olursaniz sevinirim..
  17. enisfb

1992 Defender Yedek Parçaları Özellikle Ön Göğüs

Arkadaşlar merhaba bikaç gün önce aldığım defender ımla offroad dünyasına giriş yapmış bulunmaktayım. Ancak arabamda bazı hoşuma gitmeyen şeyler var bunlardan bnm için şimdilik en önemlisi ön göğüs. Defenderın göğüsü zaten hoşuma gitmiyor ama bnmkinin görüntüsü baya kötü. Gösterge paneli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,061
Kayıtlı Üye Sayımız
166,807
Kaydolan Son Üyemiz
karavancı_34

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR