Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar merhaba aracimla donuslerimde arka lastiklerimden gelen ses neticesinde diferansiyelimizi actik ve istavroz dislisinde asinma oldugunu gorduk. Neyse yenisini siparis ettik hemde iki defa ancak parcalar uyumlu gelmedi. Bana gelen istavroz dislileri 30.9 mm geliyo fakat benim disliler...
arkadaslar merhaba 1998 model kare kasa aldim bikac ay once ve arac hakkinda hergun yeni bisey ogreniyorum. Bugun ogrendigim seyse arka diferansiyelimin kare kasanin altindaki orjinal diferansiyel olmadigi. Ancak hangi model oldugunuda bulamiyoruz. İstavroz dislileri ve plakalarin degismesi...
arkadaslar merhaba aracimda 3' skyjacker marka yukseltme var sag on taraf cukura dusunce kutleme yapiyor. Ses rahatsiz edici boyutlara ulasmak uzere. Amortisoru degistirmek istiyorum artik yardimci olabilecek kimse var mi?
herkese iyi akşamlar.. Yeni aldığım 1998 model cherokee 4.0 limited aracımın uzun uğraşlar sonunda arazi şanzımanında resmini attığım dişlerinde sorun olduğunu anladık.
herkese iyi akşamlar. Ben aranızda eniyim geçen gün aracımla ilk defa yayla turu yaptık aracımla kara girdimde veya çapraza düştüğümde araç bazen çok kasıldığında önden çekmeyi bırakıyor acaba bir problem mi var yoksa otomatik şanzumandan mı anlayamadım. Bilenler varsa ilgilenirse çok sevinirim..
Arkadaşlar merhaba ve bende gercek anlamda kendime ait olan ilk offroad aracimi almis bulunmaktayim. Kahramanmarasta bi kardesimizden 1998 model 4.0 xj hayirli olur ins bana. Uzun ve birazda mesakatli bi yolculuktan sonra memleketimize geldik yeni aracimizla ve bakimlari icin filtrelerin...
merhaba abilerim kardeşlerim arkadaşlarım.. Ben 1998 model bi durango gördüm sahibindende ve bayıldım tipine ama kafama takılan sorular var. Yedek parça arıza vs gibi.. Bu arabaların km leri 150.000 200.000 arası ama malum bu araçlar abd arabası yani mil mi yoksa km mi bunlar? Arazi şanzuman vs...
Arkadaşlar merhaba bikaç gün önce aldığım defender ımla offroad dünyasına giriş yapmış bulunmaktayım. Ancak arabamda bazı hoşuma gitmeyen şeyler var bunlardan bnm için şimdilik en önemlisi ön göğüs. Defenderın göğüsü zaten hoşuma gitmiyor ama bnmkinin görüntüsü baya kötü. Gösterge paneli...