Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MerhABA;
5,9 ZJ ALDIĞIM İÇİN.çok severek kullandığım zj5,2 aracımı satıyorum.kapalı garaj aracıdır;offroad ve arazi dışı kullanılmış.sağ ön çamurluk boyalı.kalan parçalar orijinal fabrika boyalı kazasız.
1998 Jeep Grand Cherokee 5.2 27.250 TL Sahibinden satılık ikinci el - 196525047
2008-2011 CHRYSLER JEEP GRAND CHOREKEE 5 KOLLU ORİJİNAL JANTLARI + 3000 KM KULLANILMIŞ MICHELIN LATITUDE SPORT 3 MARKA 234/65/ R 17 ÖLÇÜLERİNDE DOT 22/14 2014 YILI 22. HAFTA ÜRETİMİ 4 ADET LASTİK VE JANTLARI İHTİYAÇ FAZLASI OLARAK SATILIKTIR TEK TEK VEYA LASTİK JANT AYRI SATILMAYACAKTIR...
merhaba; 5,9 aldığım için çok severek bindiğim 5,2 zj gc aracımı satıyorum......
linki tıklarsanız yeterli bilgi var....
1998 Jeep Grand Cherokee 5.2 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 196525047
Merhaba;
yaklaşık 1 yıldır 1998 grand cherokee 5,2 kullanıyorum offroad amaçdan ziyade keyifroad amaçlı. aracımı konforu nedeni ile almıştım yıllardır mercedes-benz binicisiydim ama jeep'den sonra amrikancı oldum.beni ilgilendiren kısmı aracın dağ bayır kayalarda off-road amaçlı performansı...
merhaba;aracımda 1 aydır yavaş giderken duyduğum dönüşlerde artan lıklık sürtünme sesi karışımı olan ses bugün
datçada genelmekanik tamirci ustası baktı ön şaft da sorun çıktı aracı lifte kaldırıp çalıştırdık hiç ses gelmedi yolda test ettik aynı ses geldi alttan şaftı oynatınca boşluk sesi...
merhaba;
geçen hafta başıma geldi aracımı çalıştırdım tuhaf çalıştı tekler gibi yola çıktım D de giderken 300 metre sonra motor stop etti araç yürüyordu viteste.durdum biraz bekleyip çalıştırdım çalışıp anında duruyordu;izmirden arkadaşımı aradım deneyimliydi 3 defa aç kapa kontağı öyle çalıştır...