Arama sonuçlarınız

1. Y

Trafik Sigortası Hakkında

Arkadaşlar merhaba , Cj5imizi trafik sigortası yapmak istedik fakat cj5 olarak devlet bu statüden kaldırmış wrangler olarak sigortaladılar motor hacmi 4000 motor olarak yaptılar fakat benim aracım ruhsatta 1500 motor olarak geçiyordu bir problem olmaz dediler . En kötü yanı ise cj5imi...

2. Y

İşte Benim Cj5'im

Evet arkadaşlar benim aracım da bu satın alalı 1 hafta dahi olmadı yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum . Bunlar da özellikleri 79 MODEL ÖNLER DİSK FREN ARKALAR KAMPANA SKYJACKER YUKSELTME KİTİ DİREKSİYON AMORTİSÖRÜ PROCOMP JANTLAR 33X13,5 R15 MAXXİS MUDZİLLA M/T LASTİK BORLA...
  3. Y

Vites Hakkinda

Arkadaslar merhaba Aracım 3 ıleri t150 sanzuman ben yenı cj kullanıcısıyım asfaltta suruyorum devır saatım yok 1 ıle kalkıyorum hemen 2 ye atıyorum bu dogrumu motor sesini alamıyorum cok sesli ve headers var ortalama kac km de vıtes gecısı yapmalıyım ? Tessekkurler :)

4. Y

Cj5 Hakkında Acil Bilgi

Arkadaşlar öncelikle merhaba , Eşimle beraber asfaltta kullanacağımız bir cj5 aldık kaporasını verdik aracın sahibinide aracıda çok beğendik hiç bir ustaya götürmedim pazar günü aracı beğendim motoru yürürü iyi geldi bana az bucuk 10 senedir araç kullanıyorum sahibine de güvendim işte ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.