Arama sonuçlarınız

1. T

Kamptaki Böcekler Hakkında

Uzun bir süredir kamp yapıyorum fakat şu aralar doğadaki malzemeleri kullanıp barınak yapmaya merak saldım.Bir çok video izledim fakat kimse böceklerden bahsetmiyor.Yerle direk temas olmayacak yaprak üstünde yatıyor olacağız fakat böceklerin 2 cm i aşması pek de zor değil.Açıkta yemek...

2. T

Bora Bıçakları Hakkında

Merhabalar, kamp ve outdoor aktivitelerinde kullanmak için Bora almaya karar verdim(Lütfen başka marka önermeyin). Dal yonta, et kesme, ve kamptaki küçük büyük işlerimi hallaetmede kullanacağım.Birkaç model arasında kaldım.Şimdilik favorim M 418 Wild Boar.Diğerleri ise bunlar.Başka model...
  3. T

50+10 Lt Çanta

50+10 lt Loap miwok çanta 3-4 günlük kamplar için yeterli olur mu? Husky bizam çadırım var.Çadırın çantanın yarısından fazlasını doldurup boş alan bırakmama olasılığı var mıdır?

4. T

Çadır Ve Çanta Önerileriniz

Merhabalar, İzmirde genellikle sonbahar ve kış mevsimi için uzun zamandır çadır arıyorum.İzmir sıcak bir memleket olduğu için birçok kişi 3 mevsimlik çadırın bana yeterli olacağını söyledi.Bende birkaç çadır arasında kaldım.Husky Bizam, Lafuma summertime ve Loap berg 2.Sizce hangisi tercih...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri