Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cj yedek parça
Komple orjinal harikan motor sorunsuz
Komple 4 ileri şanzuman sorunsuz
Arazi şanzumanı sorunsuz
Radyatör
Şarj motoru
Marş motoru
Komple elektrik tesisatı
Sağ sol çamurluk komple taşlanmış
Ön panel komple taşlanmış
Kaput komple taşlanmış
5 adet 31 jant lastik takım
Hardtop 2...
Arkadaşlar herkese merhaba dün itibariyle zj aracıma kavuştum ama bundan sonrası hep deneme yanılma yoluyla artık sizlerin birikimlerinize yardımlarınıza ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım olacak
Araçta kit var mı acaba ?
Get koymuşlar 11.5 cm geliyor ! Eger resimlerdeki yükseltme kitiyse geti...
Kaporta kumlaması hakkında bilgi yada tecrübe sahibi olanlar var mı ? Benim kaportada çürükkler ve kabarmalar var en alt yeşil sonra kırmızı şimdi mor boyalar hep üst üste atılmış :(
Kupayı ve kaputu söküp kumlamaya versem diyorum anadolu yakasında bu işi yapan var mı ??
Yonlendirirseniz çok...
Yedek parça amaçlı aldığım cj6 mm la dün ilk defa benzin aldım almaz olaydım gazda gidiyodu çalışıyordu bi problem yoktu aslında ! Ya hortum çıkıktı ya patladı benzin kaçagından motor içinde yangın çıktı allahtan havaya ucmadan müdahale ettik ve sondü :((
Neyse konumuza dönersek yedek parca...
Benim vites bu 4 ileri ama yandaki arazi vitesini çözemedim ön tekrde hub var ama çalışıyomu nerden anlıcaz
Free yazan yerde mi 4x4 yoksa diğerinde mi ?
Şu acemiye bi yardım abiler
Bir cj6 toplamak istiyorum alacağım aracın saedece plaka ve ruhsatı sıkıntılı olmasın yeter
Çekme belgelide olabilir
Hasarlı olabilir
Motoru şansumanı olmasa da olur
Herseyini saseden sonra kendim takacağım sizlerin öneri fikir ve yardımlarınıza çok ihtiyacım olacak esirgemezseniz sevinirim...