Arama sonuçlarınız

1. New Life Mimarlık

Satılık Cj6 Parçaları

Cj yedek parça Komple orjinal harikan motor sorunsuz Komple 4 ileri şanzuman sorunsuz Arazi şanzumanı sorunsuz Radyatör Şarj motoru Marş motoru Komple elektrik tesisatı Sağ sol çamurluk komple taşlanmış Ön panel komple taşlanmış Kaput komple taşlanmış 5 adet 31 jant lastik takım Hardtop 2...

2. New Life Mimarlık

Lütfen Yardım ! 93 Model 5.2 Yenialdım Bir Takım Sorularım Olacak

Arkadaşlar herkese merhaba dün itibariyle zj aracıma kavuştum ama bundan sonrası hep deneme yanılma yoluyla artık sizlerin birikimlerinize yardımlarınıza ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım olacak Araçta kit var mı acaba ? Get koymuşlar 11.5 cm geliyor ! Eger resimlerdeki yükseltme kitiyse geti...
  3. New Life Mimarlık

Sayfa Yenileniyor

Sürekli sayfa yeniden yükleniyor ve herşey kayboluyor eziye oldu birka gündür böyle

4. New Life Mimarlık

Restorasyon Başlar Ben Söküyorum Ama Nasıl Toplanır Bilmiyorum :)

Çamurlukları söktüm Ön paneli söktüm Aküyü ve elektrik tesisatını komple söktüm Pedal konsolunu söktüm Ön konsolu söktüm Silecekleri ve motorunu söktüm Havalı freni havalı debriyajı direksyon milini direksyon simidini komple söktüm Kafada birşey kalmadı sökülecek Sırada arka koltuk ve tüp var...
  5. New Life Mimarlık

Kaportanın Kumlanması Hakkında

Kaporta kumlaması hakkında bilgi yada tecrübe sahibi olanlar var mı ? Benim kaportada çürükkler ve kabarmalar var en alt yeşil sonra kırmızı şimdi mor boyalar hep üst üste atılmış :( Kupayı ve kaputu söküp kumlamaya versem diyorum anadolu yakasında bu işi yapan var mı ?? Yonlendirirseniz çok...

6. New Life Mimarlık

Cj6 M İçin Usta Arıyorum

Yedek parça amaçlı aldığım cj6 mm la dün ilk defa benzin aldım almaz olaydım gazda gidiyodu çalışıyordu bi problem yoktu aslında ! Ya hortum çıkıktı ya patladı benzin kaçagından motor içinde yangın çıktı allahtan havaya ucmadan müdahale ettik ve sondü :(( Neyse konumuza dönersek yedek parca...

7. New Life Mimarlık

Satılık Cj6 Hardtop

Resimdeki aracdaki hartobu satıyorum brenda yaptıracağım sıfır branda ile takas olur fiyatı 1500 lira
  8. New Life Mimarlık

Benim Cj6 Bu Üstadlar Ustalar Herkes Bi El Atıversin

Benim vites bu 4 ileri ama yandaki arazi vitesini çözemedim ön tekrde hub var ama çalışıyomu nerden anlıcaz Free yazan yerde mi 4x4 yoksa diğerinde mi ? Şu acemiye bi yardım abiler
  9. New Life Mimarlık

Cj6 Plaka Ve Ruhsatı Olsun

Bir cj6 toplamak istiyorum alacağım aracın saedece plaka ve ruhsatı sıkıntılı olmasın yeter Çekme belgelide olabilir Hasarlı olabilir Motoru şansumanı olmasa da olur Herseyini saseden sonra kendim takacağım sizlerin öneri fikir ve yardımlarınıza çok ihtiyacım olacak esirgemezseniz sevinirim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri