Arama sonuçlarınız

1. K

Satılık Flowmaster 44

Selam, Yaklaşık 1.5 ay önce bu forumdaki bir arkadaştan satın almıştım. 600 km ya gittim ya gitmedim. Ses tahmin ettiğimden çok gürültülü geldiğinden satıyorum.270 e almıştım 200 TL ye bırakıyorum.

2. K

Wj Rüzgar Geçirme Sorunu

Merhaba Ankara-İstanbul arasında gerçekleşen bir seyehatım oldu . Çoğunlukla 130-140 km hızlara ulaştığımda en sol şeritte gittiğimde öyle bir rüzgar alıyorki araba neredeyse orta şeride kayıp tekrar sol şeride istemsiz gidip geliyorum. Orta şeritte bir araba varken sollamaya korkar hale geldim...
  3. K

Wj 0 100 Denemem Lpg İle

Merhaba arkadaşlar , çok merak ediyordum ve düz bir alan bulup merakımı giderdim :) . Lpg ile yaptım denememi. Araç 2000 model Wj . Benim ölçümüm ile 9.36 saniye çıktı. Aşağıya videoyu ekledim; Sizce nasıl bu değer ? http://www.youtube.com/watch?v=tDyTxyGJXN0&feature=youtu.be

4. K

2000 4.7 Wj İçin Park Sensörü Taviyesi

Arkadaşlar merhaba, Araca park sensörü taktırmak istiyorum . Tavsiye edeceğiniz bir model ve Ankarada yaptıracağım yer varmı ? Teşekkürler.
  5. K

Yeni Alınacak 4.7 Wj Nin Yanlızca Akgün Aydına Baktırılması Yeterli Olurmu ?

Selamlar , bu forumda okuduklarımdan sonra platonik aşk ile bağlandım bu canavara :) . Kısmet olurda aşağıdaki aracımı hayırlısı ile satıp hemen WJ almayı planlıyorum. Fakat forumda okuduğum bilgilerde çok fazla hasat Wj lerin piyasada dolandığını ve çok dikkat edilerek alınması gerektiğini de...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.