Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam,
Yaklaşık 1.5 ay önce bu forumdaki bir arkadaştan satın almıştım. 600 km ya gittim ya gitmedim. Ses tahmin ettiğimden çok gürültülü geldiğinden satıyorum.270 e almıştım 200 TL ye bırakıyorum.
Merhaba Ankara-İstanbul arasında gerçekleşen bir seyehatım oldu . Çoğunlukla 130-140 km hızlara ulaştığımda en sol şeritte gittiğimde öyle bir rüzgar alıyorki araba neredeyse orta şeride kayıp tekrar sol şeride istemsiz gidip geliyorum. Orta şeritte bir araba varken sollamaya korkar hale geldim...
Merhaba arkadaşlar , çok merak ediyordum ve düz bir alan bulup merakımı giderdim :) . Lpg ile yaptım denememi. Araç 2000 model Wj . Benim ölçümüm ile 9.36 saniye çıktı. Aşağıya videoyu ekledim; Sizce nasıl bu değer ?
http://www.youtube.com/watch?v=tDyTxyGJXN0&feature=youtu.be
Selamlar , bu forumda okuduklarımdan sonra platonik aşk ile bağlandım bu canavara :) . Kısmet olurda aşağıdaki aracımı hayırlısı ile satıp hemen WJ almayı planlıyorum. Fakat forumda okuduğum bilgilerde çok fazla hasat Wj lerin piyasada dolandığını ve çok dikkat edilerek alınması gerektiğini de...