Arama sonuçlarınız

1. S

Telegram Yurtdışı Ve Yurtiçi Yol.gezi Ve Oda Arkadaşı.

Selam arkadaşlar uzun zamandır bakıyorum bir çok insan duyuru yayınlıyor ama sonrasında bir daha görünmüyorlar yada cevap vermiyorlar, neden duyuru yaparlar bilmem. Kendini bilen ciddi insanların katılacağı tüm gezi türleri için bir telegram grubu oluşturdum. Bazı grup üyelerinden aldığım...

2. S

Ekim Yada Kasım Da Bulgaristan,romanya Ve Malta.

Herkese selamlar gezgin arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi ekim yada kasım da bulgaristan,romanya ve oradan da malta ya gitmeyi planlıyorum.Nedeni ise bulgaristan dan birçok avrupa ülkesine çok ucuz uçuşlar var,türkiyeden sadece malta ya gidip geleceğiniz uçak bileti fiyatına bulgaristan...
  3. S

Telegram Yurtdışı Ve Yurtiçi Yol.gezi Ve Oda Arkadaşı.

Selam arkadaşlar uzun zamandır bakıyorum bir çok insan duyuru yayınlıyor ama sonrasında bir daha görünmüyorlar yada cevap vermiyorlar, neden duyuru yaparlar bilmem. Kendini bilen ciddi insanların katılacağı tüm gezi türleri için bir telegram grubu oluşturdum. Bazı grup üyelerinden aldığım...

4. S

Ağustos Ayında Avrupaya Veya Balkanlara Gezi Arkadaşı.

Herkese selam kamuda memur olarak çalışan 34 yaşında bir erkeğim ağustos ayında Avrupa veya balkan ülkelerine 7 ile 10 günlük gerekirse 14 günede çıkarabiliriz gezi düşünüyorum turlada olabilir bireyselde,lütfen ciddi olarak düşünen varsa uygun tur satın almak için erken mesaj atsın ,benim vize...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR